Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛМА ЕСТЕЙТС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202364264
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202364264 от 2023-07-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 18, 2012 10:43
Наименование
АЛМА ЕСТЕЙТС
Транслитерация
ALMA ESTATES LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 70, вх. Д, ет. 3 Виж на картата
Има 223 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; отдаване под наем на машини и съоръжения; търговия със стоки и услуги (включително и посредством интернет); тър... Покупка, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; отдаване под наем на машини и съоръжения; търговия със стоки и услуги (включително и посредством интернет); търговско представителство и посредничество; консултантска дейност; рекламна дейност; складови, комисионни, хотелиерски, туристически, информационни услуги; лизингова дейност; както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона и е търговска по смисъла на Търговския закон, при условие че, ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕЛА ГАНЧЕВА МИНЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТЕЛА ГАНЧЕВА МИНЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛМА ЕСТЕЙТС ЕООД на латиница "ALMA ESTATES LTD" с ЕИК/ПИК 202364264 е основана на 18 Декември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Аморе.БГ", но на 18 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "АЛМА ЕСТЕЙТС". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-12-18
Регистрация на фирмата

2014-03-10
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-03-06
Промяна наименование
Името се сменя от Аморе.БГ на КИДМИКС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Мара Гидик, 8, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 70, вх. Д, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-07-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202364264 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-10-18
Промяна наименование
Името се сменя от КИДМИКС на АЛМА ЕСТЕЙТС
Промяна предмет на дейност
- търговия със стоки и услуги (включително и посредством интернет), търговия на едро и дребно, внос, износ, реекспорт, дистрибуторска дейност, транспорт, логистика и спедиция, търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, рекламна дейност, складови, комисионни, хотелиерски, туристически, информационни услуги, лизингова дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона и е търговска по смисъла на Търговския закон, при условие че, ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
+ Покупка, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем; отдаване под наем на машини и съоръжения; търговия със стоки и услуги (включително и посредством интернет); търговско представителство и посредничество; консултантска дейност; рекламна дейност; складови, комисионни, хотелиерски, туристически, информационни услуги; лизингова дейност; както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона и е търговска по смисъла на Търговския закон, при условие че, ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма