Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛДИ БИЛД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202375570
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 28, 2012 15:01
Наименование
АЛДИ БИЛД
Транслитерация
„ALDI BUILD“ LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 104, вх. А, ет. 6 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Строителство и управление на недвижимо имущество, търговско посредничество и представителство, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен... Строителство и управление на недвижимо имущество, търговско посредничество и представителство, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; внос, износ и реекспорт; търговия с недвижими имоти, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона, като дейностите, за които се изисква разрешение/лиценз от държавен орган, ще се извършват след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗЛАТОМИРА БОНЧЕВА БОНЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗЛАТОМИРА БОНЧЕВА БОНЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛДИ БИЛД ЕООД на латиница "„ALDI BUILD“ LTD." с ЕИК/ПИК 202375570 е основана на 28 Декември 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Севън-Фреш", но на 20 Май 2021 година то бива сменено на сегашното "АЛДИ БИЛД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2012-12-28
Регистрация на фирмата

2021-05-20
Промяна наименование
Името се сменя от Севън-Фреш на АЛДИ БИЛД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 12, вх. 3, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. “Пъстър Свят“, 11Б, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с плодове и зеленчуци, като ако за съответната дейност се изисква лиценз или разрешение, тя се осъществява от дружеството след получаване на съответния лиценз или разрешение; търговска дейност в страната и чужбина с осъществяване на всички видове търговски операции; организиране и извършване на всички видове производства, услуги и дейности в областта на промишлеността, селското стопанство, транспорта, строителството, туризма, хотелиерството; всички останали незабранени от закона дейности.
+ Строителство и управление на недвижимо имущество, търговско посредничество и представителство, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; внос, износ и реекспорт; търговия с недвижими имоти, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона, като дейностите, за които се изисква разрешение/лиценз от държавен орган, ще се извършват след получаването му.

2021-09-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. “Пъстър Свят“, 11Б, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 104, вх. А, ет. 6
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма