Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛИТ и Е ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202382045
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 8, 2013 14:10
Наименование
ЛИТ и Е
Транслитерация
LIT & E
Оборот
0 лв. оборот за 2013 г.
Служители
4 служители към 2013 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул."Рила", 1а Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Иновационни технологии и екипировка, инженерингова, патентно-лицензионна, лизингова, софтуер и комплектоване на микропроцесорни системи, разработване конструктивна и технологична документаци... Иновационни технологии и екипировка, инженерингова, патентно-лицензионна, лизингова, софтуер и комплектоване на микропроцесорни системи, разработване конструктивна и технологична документация, производство, доставка, монтаж и сервиз на електронни, електрически, електромеханични и механични изделия на битовата промишлената, транспортната и компютърна техника, рекламна, фирмено консултативна, дизайн и производство на облекла, автомобилни превози на пътници и товари, създаване и разпространение на програмни продукти, издателска и печатарска дейност, производство, изкупуване и преработка на селскостопанска продукция, организиране на увеселително заведение с развлекателни електронни игри, информационна, търговско-посредническа, туристическа дейност, външна и вътрешна търговия, търговско представителство, внос и износ. Ако някоя от горизброените дейности е подчинена на разрешителен режим, същата ще бъзе извършвана след снабдяване със съответния лиценз или разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Людмил Атанасов Александров (свързан с 3 фирми)
Управител: Елка Христова Александрова (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Жана Петрова Александрова 24.00 лв - 24.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Милена Иванова Александрова 24.00 лв - 24.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Елка Христова Александрова 52.00 лв - 52.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Елка Христова Александрова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2013 0 - -

Служители

Година
Служители
2013 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛИТ и Е ЕООД на латиница "LIT & E" с ЕИК/ПИК 202382045 е основана на 8 Януари 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛ.М.Ж.СТИЛ", но на 8 Април 2014 година то бива сменено на сегашното "ЛИТ и Е". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2013 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2013-01-08
Регистрация на фирмата

2014-04-08
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛ.М.Ж.СТИЛ на ЛИТ и Е
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул."Фердинанд", 2, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул."Рила", 1а
Промяна предмет на дейност
- Производство на дамско, детско и мъжко облекло – конфекция, еталон и поръчка; шивашки услуги; вътрешнотърговска и външнотърговска дейност с всякакви стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид, включително продажба на промишлени стоки и стоки от собствено производство; разкриване и експлоатация на питейни заведения, заведения за обществено хранене, кафе-сладкарници; внос, износ и реекспорт на стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Иновационни технологии и екипировка, инженерингова, патентно-лицензионна, лизингова, софтуер и комплектоване на микропроцесорни системи, разработване конструктивна и технологична документация, производство, доставка, монтаж и сервиз на електронни, електрически, електромеханични и механични изделия на битовата промишлената, транспортната и компютърна техника, рекламна, фирмено консултативна, дизайн и производство на облекла, автомобилни превози на пътници и товари, създаване и разпространение на програмни продукти, издателска и печатарска дейност, производство, изкупуване и преработка на селскостопанска продукция, организиране на увеселително заведение с развлекателни електронни игри, информационна, търговско-посредническа, туристическа дейност, външна и вътрешна търговия, търговско представителство, внос и износ. Ако някоя от горизброените дейности е подчинена на разрешителен режим, същата ще бъзе извършвана след снабдяване със съответния лиценз или разрешение.

2018-10-19
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма