Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕДА АСЕТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202388774
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202388774 от 2013-01-11 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
January 11, 2013 16:01
Наименование
ВЕДА АСЕТ
Транслитерация
Veda Asset LTD
Оборот
390,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Цар Борис ІІІ, 430 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Технологии концепции, проектиране, изграждане , оборудване и обзавеждане на пасивни и нискоенергийни фамилни къщи, сградни комплекси, центрове за регенерация и превенция на здраве, управле... Технологии концепции, проектиране, изграждане , оборудване и обзавеждане на пасивни и нискоенергийни фамилни къщи, сградни комплекси, центрове за регенерация и превенция на здраве, управление и администриране на недвижими имоти, търговия и отдаване под наем на недвижими имоти, строително предприемачество, дистрибуция, проектиране, доставка и монтаж на офис и жилищно обзавеждане, обучение и квалификация на персонал, ангажиран в сферата на недвижимите имоти.Дистрибуция, продажби, монтажни и инсталационни дейности, функционални тестове и тестове за доказване на съответствие, пускане в експлоатация, модернизация, реконфигурация, техническо и сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на следното оборудване и обзавеждане: системи за инспекция и детекция за граждански и военни приложения; рентгенови системи за проверка на лица, багажи, карго, пратки, контейнери, превозни средства, влакови композиции и други обекти; идентификатори и детектори на наркотици, експлозиви, химически, биологически, радиоактивни вещества и субстанции за граждански и военни приложения; самолетообслужваща техника; оборудване за наземно обслужване; багажни транспортни системи; метал-детекторни рамки; детектори на течности, аерозоли, гелове и други вещества и субстанции; системи за сигурност; офисно обзавеждане; обзавеждане за дома; оборудване и обзавеждане на архиви, музеи, галерии, фондохранилища и лаборатории за консервация и реставрация. Обучение на персонал за работа с оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Обучение на персонал за поддръжка на оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Други свързани дейности. Научно изследователска и развойна дейност. Разработка, внедряване и поддръжка на решения от тип Интернет на нещата за оборудването посочено по-горе. Изграждане на инфраструктури за големи бази данни. Разработка, продажба и внедряване на софтуерни продукти, използващи информацията от инфраструктурите за големи бази данни. Други свързани дейности. Разработка, продажба, внедряване, модернизация и реконфигурация на софтуерни продукти, програми и решения; изграждане, конфигуриране и въвеждане в експлоатация на ИТ мрежи; Поддръжка на ИТ инфраструктури. Сервиз на ИТ оборудване и други ИТ услуги. Обучение на персонал за работа с ИТ оборудване и мрежи. Продажба на лицензии и права за ползване на ИТ решения и мрежи. Други свързани дейности. Инженеринг и управление на проекти. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Десислав Василев Козарев (свързан с 4 фирми)
Управител: Надя Иванова Божилова (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Десислав Василев Козарев 50,000.00 лв - 98.04% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Надя Иванова Божилова 1,000.00 лв - 1.96% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Надя Иванова Божилова (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
51,000 лева (51,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 390,000 -32.99% - -
2020 582,000 111.64% - -
2019 275,000 9.13% 0 -
2018 252,000 49.11% - -
2017 169,000 -95.15% - -
2016 3,481,000 211.92% - -
2015 1,116,000 10.39% - -
2014 1,011,000 42.19% - -
2013 711,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1
2020 1 -66.67%
2019 3 50%
2018 2 -33.33%
2017 3
2016 3 -25%
2015 4 33.33%
2014 3 50%
2013 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕДА АСЕТ ЕООД на латиница "Veda Asset LTD" с ЕИК/ПИК 202388774 е основана на 11 Януари 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 51,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 390,000 лв. което е с 33% по-малко от предходната 2020 година (582,000 лв.), а средният годишен ръст е 38%.

Хронология

2013-01-11
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202388774 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2013-02-20
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-01-23
Промяна предмет на дейност
- Технологии концепции, проектиране, изграждане , оборудване и обзавеждане на пасивни и нискоенергийни фамилни къщи, сградни комплекси, центрове за регенерация и превенция на здраве, управление и администриране на недвижими имоти, търговия и отдаване под наем на недвижими имоти, строително предприемачество, дистрибуция, проектиране, доставка и монтаж на офис и жилищно обзавеждане, консултантски, експертни и посреднически услуги, свързани с недвижими имоти, обучение и квалификация на персонал, ангажиран в сферата на недвижимите имоти.
+ Технологии концепции, проектиране, изграждане , оборудване и обзавеждане на пасивни и нискоенергийни фамилни къщи, сградни комплекси, центрове за регенерация и превенция на здраве, управление и администриране на недвижими имоти, търговия и отдаване под наем на недвижими имоти, строително предприемачество, дистрибуция, проектиране, доставка и монтаж на офис и жилищно обзавеждане, консултантски, експертни и посреднически услуги, свързани с недвижими имоти, обучение и квалификация на персонал, ангажиран в сферата на недвижимите имоти.Дистрибуция, продажби, монтажни и инсталационни дейности, функционални тестове и тестове за доказване на съответствие, пускане в експлоатация, модернизация, реконфигурация, техническо и сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на следното оборудване и обзавеждане: системи за инспекция и детекция за граждански и военни приложения; рентгенови системи за проверка на лица, багажи, карго, пратки, контейнери, превозни средства, влакови композиции и други обекти; идентификатори и детектори на наркотици, експлозиви, химически, биологически, радиоактивни вещества и субстанции за граждански и военни приложения; самолетообслужваща техника; оборудване за наземно обслужване; багажни транспортни системи; метал-детекторни рамки; детектори на течности, аерозоли, гелове и други вещества и субстанции; системи за сигурност; офисно обзавеждане; обзавеждане за дома; оборудване и обзавеждане на архиви, музеи, галерии, фондохранилища и лаборатории за консервация и реставрация. Обучение на персонал за работа с оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Обучение на персонал за поддръжка на оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Други свързани дейности. Научно изследователска и развойна дейност. Разработка, внедряване и поддръжка на решения от тип Интернет на нещата за оборудването посочено по-горе. Изграждане на инфраструктури за големи бази данни. Разработка, продажба и внедряване на софтуерни продукти, използващи информацията от инфраструктурите за големи бази данни. Други свързани дейности. Разработка, продажба, внедряване, модернизация и реконфигурация на софтуерни продукти, програми и решения; изграждане, конфигуриране и въвеждане в експлоатация на ИТ мрежи; Поддръжка на ИТ инфраструктури. Сервиз на ИТ оборудване и други ИТ услуги. Обучение на персонал за работа с ИТ оборудване и мрежи. Продажба на лицензии и права за ползване на ИТ решения и мрежи. Други свързани дейности. Инженеринг и управление на проекти.
Промяна предмет на дейност
- Технологии концепции, проектиране, изграждане , оборудване и обзавеждане на пасивни и нискоенергийни фамилни къщи, сградни комплекси, центрове за регенерация и превенция на здраве, управление и администриране на недвижими имоти, търговия и отдаване под наем на недвижими имоти, строително предприемачество, дистрибуция, проектиране, доставка и монтаж на офис и жилищно обзавеждане, консултантски, експертни и посреднически услуги, свързани с недвижими имоти, обучение и квалификация на персонал, ангажиран в сферата на недвижимите имоти.Дистрибуция, продажби, монтажни и инсталационни дейности, функционални тестове и тестове за доказване на съответствие, пускане в експлоатация, модернизация, реконфигурация, техническо и сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на следното оборудване и обзавеждане: системи за инспекция и детекция за граждански и военни приложения; рентгенови системи за проверка на лица, багажи, карго, пратки, контейнери, превозни средства, влакови композиции и други обекти; идентификатори и детектори на наркотици, експлозиви, химически, биологически, радиоактивни вещества и субстанции за граждански и военни приложения; самолетообслужваща техника; оборудване за наземно обслужване; багажни транспортни системи; метал-детекторни рамки; детектори на течности, аерозоли, гелове и други вещества и субстанции; системи за сигурност; офисно обзавеждане; обзавеждане за дома; оборудване и обзавеждане на архиви, музеи, галерии, фондохранилища и лаборатории за консервация и реставрация. Обучение на персонал за работа с оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Обучение на персонал за поддръжка на оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Други свързани дейности. Научно изследователска и развойна дейност. Разработка, внедряване и поддръжка на решения от тип Интернет на нещата за оборудването посочено по-горе. Изграждане на инфраструктури за големи бази данни. Разработка, продажба и внедряване на софтуерни продукти, използващи информацията от инфраструктурите за големи бази данни. Други свързани дейности. Разработка, продажба, внедряване, модернизация и реконфигурация на софтуерни продукти, програми и решения; изграждане, конфигуриране и въвеждане в експлоатация на ИТ мрежи; Поддръжка на ИТ инфраструктури. Сервиз на ИТ оборудване и други ИТ услуги. Обучение на персонал за работа с ИТ оборудване и мрежи. Продажба на лицензии и права за ползване на ИТ решения и мрежи. Други свързани дейности. Инженеринг и управление на проекти.
+ Технологии концепции, проектиране, изграждане , оборудване и обзавеждане на пасивни и нискоенергийни фамилни къщи, сградни комплекси, центрове за регенерация и превенция на здраве, управление и администриране на недвижими имоти, търговия и отдаване под наем на недвижими имоти, строително предприемачество, дистрибуция, проектиране, доставка и монтаж на офис и жилищно обзавеждане, консултантски, експертни и посреднически услуги, свързани с недвижими имоти, обучение и квалификация на персонал, ангажиран в сферата на недвижимите имоти.Дистрибуция, продажби, монтажни и инсталационни дейности, функционални тестове и тестове за доказване на съответствие, пускане в експлоатация, модернизация, реконфигурация, техническо и сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на следното оборудване и обзавеждане: системи за инспекция и детекция за граждански и военни приложения; рентгенови системи за проверка на лица, багажи, карго, пратки, контейнери, превозни средства, влакови композиции и други обекти; идентификатори и детектори на наркотици, експлозиви, химически, биологически, радиоактивни вещества и субстанции за граждански и военни приложения; самолетообслужваща техника; оборудване за наземно обслужване; багажни транспортни системи; метал-детекторни рамки; детектори на течности, аерозоли, гелове и други вещества и субстанции; системи за сигурност; офисно обзавеждане; обзавеждане за дома; оборудване и обзавеждане на архиви, музеи, галерии, фондохранилища и лаборатории за консервация и реставрация. Обучение на персонал за работа с оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Обучение на персонал за поддръжка на оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Други свързани дейности. Научно изследователска и развойна дейност. Разработка, внедряване и поддръжка на решения от тип Интернет на нещата за оборудването посочено по-горе. Изграждане на инфраструктури за големи бази данни. Разработка, продажба и внедряване на софтуерни продукти, използващи информацията от инфраструктурите за големи бази данни. Други свързани дейности. Разработка, продажба, внедряване, модернизация и реконфигурация на софтуерни продукти, програми и решения; изграждане, конфигуриране и въвеждане в експлоатация на ИТ мрежи; Поддръжка на ИТ инфраструктури. Сервиз на ИТ оборудване и други ИТ услуги. Обучение на персонал за работа с ИТ оборудване и мрежи. Продажба на лицензии и права за ползване на ИТ решения и мрежи. Други свързани дейности. Инженеринг и управление на проекти.

2018-12-14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2019-05-03
Промяна предмет на дейност
- Технологии концепции, проектиране, изграждане , оборудване и обзавеждане на пасивни и нискоенергийни фамилни къщи, сградни комплекси, центрове за регенерация и превенция на здраве, управление и администриране на недвижими имоти, търговия и отдаване под наем на недвижими имоти, строително предприемачество, дистрибуция, проектиране, доставка и монтаж на офис и жилищно обзавеждане, консултантски, експертни и посреднически услуги, свързани с недвижими имоти, обучение и квалификация на персонал, ангажиран в сферата на недвижимите имоти.Дистрибуция, продажби, монтажни и инсталационни дейности, функционални тестове и тестове за доказване на съответствие, пускане в експлоатация, модернизация, реконфигурация, техническо и сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на следното оборудване и обзавеждане: системи за инспекция и детекция за граждански и военни приложения; рентгенови системи за проверка на лица, багажи, карго, пратки, контейнери, превозни средства, влакови композиции и други обекти; идентификатори и детектори на наркотици, експлозиви, химически, биологически, радиоактивни вещества и субстанции за граждански и военни приложения; самолетообслужваща техника; оборудване за наземно обслужване; багажни транспортни системи; метал-детекторни рамки; детектори на течности, аерозоли, гелове и други вещества и субстанции; системи за сигурност; офисно обзавеждане; обзавеждане за дома; оборудване и обзавеждане на архиви, музеи, галерии, фондохранилища и лаборатории за консервация и реставрация. Обучение на персонал за работа с оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Обучение на персонал за поддръжка на оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Други свързани дейности. Научно изследователска и развойна дейност. Разработка, внедряване и поддръжка на решения от тип Интернет на нещата за оборудването посочено по-горе. Изграждане на инфраструктури за големи бази данни. Разработка, продажба и внедряване на софтуерни продукти, използващи информацията от инфраструктурите за големи бази данни. Други свързани дейности. Разработка, продажба, внедряване, модернизация и реконфигурация на софтуерни продукти, програми и решения; изграждане, конфигуриране и въвеждане в експлоатация на ИТ мрежи; Поддръжка на ИТ инфраструктури. Сервиз на ИТ оборудване и други ИТ услуги. Обучение на персонал за работа с ИТ оборудване и мрежи. Продажба на лицензии и права за ползване на ИТ решения и мрежи. Други свързани дейности. Инженеринг и управление на проекти.
+ Технологии концепции, проектиране, изграждане , оборудване и обзавеждане на пасивни и нискоенергийни фамилни къщи, сградни комплекси, центрове за регенерация и превенция на здраве, управление и администриране на недвижими имоти, търговия и отдаване под наем на недвижими имоти, строително предприемачество, дистрибуция, проектиране, доставка и монтаж на офис и жилищно обзавеждане, обучение и квалификация на персонал, ангажиран в сферата на недвижимите имоти.Дистрибуция, продажби, монтажни и инсталационни дейности, функционални тестове и тестове за доказване на съответствие, пускане в експлоатация, модернизация, реконфигурация, техническо и сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на следното оборудване и обзавеждане: системи за инспекция и детекция за граждански и военни приложения; рентгенови системи за проверка на лица, багажи, карго, пратки, контейнери, превозни средства, влакови композиции и други обекти; идентификатори и детектори на наркотици, експлозиви, химически, биологически, радиоактивни вещества и субстанции за граждански и военни приложения; самолетообслужваща техника; оборудване за наземно обслужване; багажни транспортни системи; метал-детекторни рамки; детектори на течности, аерозоли, гелове и други вещества и субстанции; системи за сигурност; офисно обзавеждане; обзавеждане за дома; оборудване и обзавеждане на архиви, музеи, галерии, фондохранилища и лаборатории за консервация и реставрация. Обучение на персонал за работа с оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Обучение на персонал за поддръжка на оборудването и обзавеждането посочени по-горе. Други свързани дейности. Научно изследователска и развойна дейност. Разработка, внедряване и поддръжка на решения от тип Интернет на нещата за оборудването посочено по-горе. Изграждане на инфраструктури за големи бази данни. Разработка, продажба и внедряване на софтуерни продукти, използващи информацията от инфраструктурите за големи бази данни. Други свързани дейности. Разработка, продажба, внедряване, модернизация и реконфигурация на софтуерни продукти, програми и решения; изграждане, конфигуриране и въвеждане в експлоатация на ИТ мрежи; Поддръжка на ИТ инфраструктури. Сервиз на ИТ оборудване и други ИТ услуги. Обучение на персонал за работа с ИТ оборудване и мрежи. Продажба на лицензии и права за ползване на ИТ решения и мрежи. Други свързани дейности. Инженеринг и управление на проекти.

2019-11-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма