Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Карфила ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202398836
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202398836 от 2013-11-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
January 18, 2013 11:14
Наименование
Карфила
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул.Дрин, 10, ет. 1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
производство на козметични и/или парфюмерийни продукти, маркетингова, рекламна, дистрибуторска и логистична дейност, търговско представителство и посредничество, внос и/или износ на козметич... производство на козметични и/или парфюмерийни продукти, маркетингова, рекламна, дистрибуторска и логистична дейност, търговско представителство и посредничество, внос и/или износ на козметични и парфюмерийни продукти; проектиране и строителство на сгради и съоръжения; управление на недвижими имоти, както и покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; консултантска дейност и/или предоставяне на аутсорсинг услуги; производство и покупко-продажба на всякакъв вид стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, дейност на търговско представителство и търговско посредничество, вътрешна и външна търговия. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: на осн. чл.141, ал.5 от ТЗ - без управител (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ФЮЧЪРБОН ЕНТЕРПРАЙЗ ЛИМИТЕД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Карфила ЕООД с ЕИК/ПИК 202398836 е основана на 18 Януари 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Каниа", но на 7 Октомври 2013 година то бива сменено на сегашното "Карфила". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2013-01-18
Регистрация на фирмата

2013-10-07
Промяна наименование
Името се сменя от Каниа на Карфила
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул.Дрин, 10, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул.Дрин, 10, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- производство на козметични и/или парфюмерийни продукти, маркетингова, рекламна, дистрибуторска и логистична дейност, търговско представителство и посредничество, внос и/или износ на козметични и парфюмерийни продукти. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му.
+ производство на козметични и/или парфюмерийни продукти, маркетингова, рекламна, дистрибуторска и логистична дейност, търговско представителство и посредничество, внос и/или износ на козметични и парфюмерийни продукти; проектиране и строителство на сгради и съоръжения; управление на недвижими имоти, както и покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; консултантска дейност и/или предоставяне на аутсорсинг услуги; производство и покупко-продажба на всякакъв вид стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, дейност на търговско представителство и търговско посредничество, вътрешна и външна търговия. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му.

2013-11-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202398836 на основание друго от ЗДДС

2017-09-01

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма