Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дентапрайм ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 9, 2016 18:14
ЕИК/ПИК
202400194
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 18, 2013 17:16
Наименование
Дентапрайм
Транслитерация
Dentaprime ЕООД
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Приморски парк 536, 271, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Инвестиране в недвижими имоти, дентални клиники и лаборатории; цялостно проектно обслужване и подпомагане; консултации по отношение на възможностите за финансиране на идеи за проекти, продажба на ... Инвестиране в недвижими имоти, дентални клиники и лаборатории; цялостно проектно обслужване и подпомагане; консултации по отношение на възможностите за финансиране на идеи за проекти, продажба на имоти, къщи, апартаменти, различни видове продукция и производствено оборудване; строителна дейност - жилищно и индустриално строителство; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, незабранена от закон след получаване и представяне на лиценз или разрешение от държавен орган, ако законът го изисква за съответната такава. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Катя Миткова Митева (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Интернешънъл лоджистик сървисиз (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дентапрайм ЕООД на латиница "Dentaprime ЕООД" с ЕИК/ПИК 202400194 е основана на 18 Януари 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Медико-дентален център "Дентапрайм денталсървисиз"", но на 11 Февруари 2016 година то бива сменено на сегашното "Дентапрайм". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2013-01-18
Регистрация на фирмата

2013-05-17
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-02-11
Промяна наименование
Името се сменя от Медико-дентален център "Дентапрайм денталсървисиз" на Дентапрайм
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на специализирана извънболнична медико-дентална дейност по смисъла на чл. 16, ал. 1 от ЗЛЗ и извършване на търговски сделки по смисъла на чл. 3, ал. 4 от ЗЛЗ за нуждите на осъществяваната медико-дентална дейност и за обслужване на пациентите - след получаване и представяне на лиценз или разрешение от съответните държавни органи.
+ Инвестиране в недвижими имоти, дентални клиники и лаборатории; цялостно проектно обслужване и подпомагане; консултации по отношение на възможностите за финансиране на идеи за проекти, продажба на имоти, къщи, апартаменти, различни видове продукция и производствено оборудване; строителна дейност - жилищно и индустриално строителство; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга дейност, незабранена от закон след получаване и представяне на лиценз или разрешение от държавен орган, ако законът го изисква за съответната такава.

2016-06-09
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма