Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОПЕЙСКО ЗДРАВЕ-2 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202414386
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202414386 от 2017-02-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 28, 2013 16:14
Наименование
ЕВРОПЕЙСКО ЗДРАВЕ-2
Транслитерация
"EUROPEAN HEALTH -2" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. "Пенчо славейков", 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултации в областта на здравеопазването, професионално партньорство в здравеопазването, мениджмънт на здравното заведение, проекти за организационно развитие на болници и частни здравни завед... Консултации в областта на здравеопазването, професионално партньорство в здравеопазването, мениджмънт на здравното заведение, проекти за организационно развитие на болници и частни здравни заведения, търговско представителство, посредническа дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лъчезар Михайлов Влахов (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Лъчезар Михайлов Влахов (свързан с 14 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОПЕЙСКО ЗДРАВЕ-2 ЕООД на латиница ""EUROPEAN HEALTH -2" LTD" с ЕИК/ПИК 202414386 е основана на 28 Януари 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СОЛЕ МАРЕ 1", но на 6 Юни 2017 година то бива сменено на сегашното "ЕВРОПЕЙСКО ЗДРАВЕ-2". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2013-01-28
Регистрация на фирмата

2017-01-19
Промяна наименование
Името се сменя от СОЛЕ МАРЕ 1 на АУТО ЕСТЕТИКО
Промяна предмет на дейност
- производство и търговия със сладолед, сладоледени изделия, храни и изделия на хранително-вкусовата промишленост; търговска дейност и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; хотелиерство, ресторантьорство и сладкарство; търговия с хранителни стоки и алкохол; туристически, рекламни, информационни, програмни, маркетингови и други дейности и услуги; консултантска дейност и услуги; комисионни сделки; посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, търговско представителство (без процесуално) и посредничество; сделки с интелектуална собственост; лицензионна дейност; превозваческа и спедиторска дейност; извършване на всякакви услуги, незабранени от закона, както и всяка дейност, незабранена от закона
+ ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ; СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ, ВНОС И ИЗНОС НА УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ; ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ И РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛИ; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ; ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ИЗРИЧНО ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

2017-02-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, ул. "Детелина", 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, ул. "Детелина", 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-02-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202414386 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-06-06
Промяна наименование
Името се сменя от АУТО ЕСТЕТИКО на ЕВРОПЕЙСКО ЗДРАВЕ-2
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, ул. "Детелина", 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. "Пенчо славейков", 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ; СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ; ТЪРГОВИЯ, ВНОС И ИЗНОС НА УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ; ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ И РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛИ; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ; ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ИЗРИЧНО ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ Консултации в областта на здравеопазването, професионално партньорство в здравеопазването, мениджмънт на здравното заведение, проекти за организационно развитие на болници и частни здравни заведения, търговско представителство, посредническа дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма