Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САНТИНО 2012 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202422066
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202422066 от 2013-02-22 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 1, 2013 11:44
Наименование
САНТИНО 2012
Транслитерация
SANTINO 2012 LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър Виж на картата
Има 15425 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос и износ на зърно и зърнени култури, производство, изкупуване, преработка и продажба на зърно и зърнени култури, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, прера... Внос и износ на зърно и зърнени култури, производство, изкупуване, преработка и продажба на зърно и зърнени култури, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, консултантска и комисионерска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, външно и вътрешно търговска дейност, както и всички други дейности и услуги незабранени от закона.Когато за съответната дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността ще се извършва след неговото получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАЙЛО ПЛАМЕНОВ СОТИРОВ (свързан с 53 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАЙЛО ПЛАМЕНОВ СОТИРОВ (свързан с 53 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САНТИНО 2012 ЕООД на латиница "SANTINO 2012 LTD." с ЕИК/ПИК 202422066 е основана на 1 Февруари 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2013-02-01
Регистрация на фирмата

2013-02-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202422066 на основание друго от ЗДДС

2013-10-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Волуяк, ул. Липа, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Внос и износ на зърно и зърнени култури, производство, изкупуване, преработка и продажба на зърно и зърнени култури, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, консултантска и комисионерска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, външно и вътрешно търговска дейност, както и всички други дейности и услуги незабранени от закона.
+ Внос и износ на зърно и зърнени култури, производство, изкупуване, преработка и продажба на зърно и зърнени култури, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, консултантска и комисионерска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, външно и вътрешно търговска дейност, както и всички други дейности и услуги незабранени от закона.Когато за съответната дейност се изисква разрешение или лиценз, дейността ще се извършва след неговото получаване.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма