Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЪРВА СЧЕТОВОДНА КЪЩА БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202426082
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202426082 от 2013-02-26 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 5, 2013 10:29
Наименование
ПЪРВА СЧЕТОВОДНА КЪЩА БГ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул.Ген. Данаил Николаев, 103, ет. 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Водене на регистър за кредити чрез създаването на Агенция за отчитане на потребителския кредит /АОПК/, след получаване на съответните разрешителни и лицензи; Вътрешно и Външно търговска дейност; Орг... Водене на регистър за кредити чрез създаването на Агенция за отчитане на потребителския кредит /АОПК/, след получаване на съответните разрешителни и лицензи; Вътрешно и Външно търговска дейност; Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството; Икономически, финансови, данъчни и счетоводни консултации и услуги, както и други дейности и услуги незабранени от закона по смисъла на чл. 1 от ТЗ , след получаване на съответните разрешителни и лицензи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ХРИСТОВ ПАНЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ХРИСТОВ ПАНЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЪРВА СЧЕТОВОДНА КЪЩА БГ ЕООД с ЕИК/ПИК 202426082 е основана на 5 Февруари 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2013-02-05
Регистрация на фирмата

2013-02-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202426082 на основание друго от ЗДДС

2013-06-14
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и Външно търговска дейност; Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството; Икономически, финансови, данъчни и счетоводни консултации и услуги, както и други дейности и услуги незабранени от закона по смисъла на чл. 1 от ТЗ , след получаване на съответните разрешителни и лицензи.
+ Водене на регистър за кредити чрез създаването на Агенция за отчитане на потребителския кредит /АОПК/, след получаване на съответните разрешителни и лицензи; Вътрешно и Външно търговска дейност; Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за Счетоводството; Икономически, финансови, данъчни и счетоводни консултации и услуги, както и други дейности и услуги незабранени от закона по смисъла на чл. 1 от ТЗ , след получаване на съответните разрешителни и лицензи.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма