Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАБУ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202442097
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202442097 от 2013-04-11 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
February 14, 2013 14:46
Наименование
НАБУ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
NABOO BULGARIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. ИСКЪР, 54, ет. 1 Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с всякакви промишлени и хранителни стоки; осъществяване на експортна и импортна дейност, осъществяване на консултантска, посредническа и рекламна дейност; хотелиерство и ... Търговия на едро и дребно с всякакви промишлени и хранителни стоки; осъществяване на експортна и импортна дейност, осъществяване на консултантска, посредническа и рекламна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; превозна дейност - превоз на пътници товари; представителство на лица в страната и чужбина; извършване на търговска дейност и дистрибуция, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Р България и за която не се изисква предварително разрешение /лицензия/ от държавен орган. Когато за отделни дейности и услуги се изисква специално разрешение от компетентен държавен орган, дружеството ще ги осъществява след неговото получаване прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯВОР ДИМИТРОВ ПЕШЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЯВОР ДИМИТРОВ ПЕШЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАБУ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "NABOO BULGARIA" с ЕИК/ПИК 202442097 е основана на 14 Февруари 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-02-14
Регистрация на фирмата

2013-04-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202442097 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

2023-11-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул.Галичица, 54, вх. Б, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. ИСКЪР, 54, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- консултантски услуги , външна и вътрешна търговия със стоки на едро и на дребно във всички разрешени форми, търговско представителство и посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, всяка друга дейност , за която няма законова забрана .
+ Търговия на едро и дребно с всякакви промишлени и хранителни стоки; осъществяване на експортна и импортна дейност, осъществяване на консултантска, посредническа и рекламна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; превозна дейност - превоз на пътници товари; представителство на лица в страната и чужбина; извършване на търговска дейност и дистрибуция, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Р България и за която не се изисква предварително разрешение /лицензия/ от държавен орган. Когато за отделни дейности и услуги се изисква специално разрешение от компетентен държавен орган, дружеството ще ги осъществява след неговото получаване

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма