Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА БЛУ МАР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202460444
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 27, 2013 13:18
Наименование
СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА БЛУ МАР
Транслитерация
OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY CLINIC BLUE MAR LTD.
Оборот
0 лв. оборот за 2014 г.
Служители
3 служители към 2014 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ДРИН, 1, вх. Б, ет. 7 Виж на картата
Има 41 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Извършва пълен обем дейности на СТМ , съгласно законовите и подзаконови актове по здравословни и безопасни условия на труд. Консултира работодатели и застрахователни компании за задължителното застр... Извършва пълен обем дейности на СТМ , съгласно законовите и подзаконови актове по здравословни и безопасни условия на труд. Консултира работодатели и застрахователни компании за задължителното застраховане на работниците и служителите срещу трудова злополука. Извършва обучение на работодатели, работници и служители по здравословни и безопасни условия на труд. Консултантска, експертна и издателска дейност в областта на медицината, компютърна обработка на медицинска и здравна информация. Извършва търговия на дребно с лекарствени средства и консумативи, както и на стоки, имащи значение за здравето на населението. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми. Всякакви други дейности и услуги, незабранени със закона, а когато се изисква разрешителен режим -след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИГЛЕНА ПЕТРОВА ЕНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ГАЛЯ СТАНЧЕВА АНГЕЛОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МИГЛЕНА ПЕТРОВА ЕНЧЕВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ГАЛЯ СТАНЧЕВА АНГЕЛОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2014 0 - -
2013 0 - -

Служители

Година
Служители
2014 3 -25%
2013 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА БЛУ МАР ООД на латиница "OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY CLINIC BLUE MAR LTD." с ЕИК/ПИК 202460444 е основана на 27 Февруари 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ГРУПОВА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Г.Е.А.", но на 30 Април 2013 година то бива сменено на сегашното "СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА БЛУ МАР". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2014 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2013-02-27
Регистрация на фирмата

2013-04-30
Промяна наименование
Името се сменя от АМБУЛАТОРИЯ ЗА ГРУПОВА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Г.Е.А. на СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА БЛУ МАР
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА ИЗВЪНБОЛНИЧНИ МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТИ И МАНИПУЛАЦИИ, СВЪРЗАНИ С ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, ПРОФИЛАКТИКА И НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА КОНСУЛТАТИВНА И БОЛНИЧНА ПОМОЩ, СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ. ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, СВЪРЗАНИ САМО ЗА НУЖДИТЕ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ.
+ Извършва пълен обем дейности на СТМ , съгласно законовите и подзаконови актове по здравословни и безопасни условия на труд. Консултира работодатели и застрахователни компании за задължителното застраховане на работниците и служителите срещу трудова злополука. Извършва обучение на работодатели, работници и служители по здравословни и безопасни условия на труд. Консултантска, експертна и издателска дейност в областта на медицината, компютърна обработка на медицинска и здравна информация. Извършва търговия на дребно с лекарствени средства и консумативи, както и на стоки, имащи значение за здравето на населението. Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми. Всякакви други дейности и услуги, незабранени със закона, а когато се изисква разрешителен режим -след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма