Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АСЛАУГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202485764
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 15, 2013 13:30
Наименование
АСЛАУГ
Транслитерация
ASLAUG Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, КАЗБЕК, бл. 58, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от благородни метали и скъпоценни камъни, както и сделки с тях, внос и износ на благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от... Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от благородни метали и скъпоценни камъни, както и сделки с тях, внос и износ на благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от благородни метали и скъпоценни камъни, внос и износ на стоки, търговия в търговски обекти и електронна търговия в интернет, покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и дейност на търговско представителство и посредничество, хотелиерска, рекламна, информационна, програмна дейност, ресторантьорство и туроператорска дейност, туристически услуги, търговия с недвижими имоти и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона, като дейностите, за които се изисква лиценз /разрешение/ ще бъдат извършвани след получаването на същия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емилия Емилова Милева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Емилия Емилова Милева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АСЛАУГ ЕООД на латиница "ASLAUG Ltd" с ЕИК/ПИК 202485764 е основана на 15 Март 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БРИТИШ КЛАС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ", но на 4 Октомври 2017 година то бива сменено на сегашното "АСЛАУГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2013-03-15
Регистрация на фирмата

2017-03-23
Промяна наименование
Името се сменя от БРИТИШ КЛАС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ на АМИЛИЯ ДЖУЛЪРИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Янко Забунов, бл. 40, вх. 1, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, КАЗБЕК, бл. 58, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- Образователна и преподавателска дейност; цялостно чуждоезиково обучение на деца и възрастни, вкл. чуждоезикови курсове по юридически и бизнес английски; квалификационни и преквалификационни курсове; преводи и легализация; издателска и рекламна дейност; посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, организиране и провеждане на семинари, конференции и обучения; търговия със стоки в начален или преработен вид, както и всякаква друга дейност, незабранена от закон; за тези, за които е необходим лиценз – след издаването му.
+ Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от благородни метали и скъпоценни камъни, както и сделки с тях, внос и износ на благородни метали, скъпоценни камъни и изделия с и от благородни метали и скъпоценни камъни, внос и износ на стоки, търговия в търговски обекти и електронна търговия в интернет, покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова и дейност на търговско представителство и посредничество, хотелиерска, рекламна, информационна, програмна дейност, ресторантьорство и туроператорска дейност, туристически услуги, търговия с недвижими имоти и всички други дейности и услуги, които не са забранени от закона, като дейностите, за които се изисква лиценз /разрешение/ ще бъдат извършвани след получаването на същия.

2017-10-04
Промяна наименование
Името се сменя от АМИЛИЯ ДЖУЛЪРИ на АСЛАУГ

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма