Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОРАЛ БИЛД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202501033
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 26, 2013 14:43
Наименование
КОРАЛ БИЛД
Транслитерация
CORAL BUILD LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. "Александър Дякович", 45, ет. 4 Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
- Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строително предприемачество; превоз на пътници и товари в страната и чужбина по суша, въздух и море със собствени и наети пре... - Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строително предприемачество; превоз на пътници и товари в страната и чужбина по суша, въздух и море със собствени и наети превозни средства; вътрешна и външнотърговска дейност на едро и дребно; експорт и реекспорт; търговско представителство и посредничество; спедиционна дейност; хотелиерска, ресторантьорска, рекламна, сервизна, туроператорска и туристическа дейност, комисионна дейност; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АСЕН АНГЕЛОВ КРУМОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕКСАНДЪР БОРИСЛАВОВ РАЛЧЕВ (свързан с 18 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОРАЛ БИЛД ЕООД на латиница "CORAL BUILD LTD" с ЕИК/ПИК 202501033 е основана на 26 Март 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""ЕТЕМИ"", но на 29 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "КОРАЛ БИЛД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2013-03-26
Регистрация на фирмата

2018-10-29
Промяна наименование
Името се сменя от "ЕТЕМИ" на КОРАЛ БИЛД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. "Неофит Бозвели", 28
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. "Александър Дякович", 45, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- - производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба; внос и износ на стоки, вътрешна и външнотърговска дейност; експорт и реекспорт; транспортна, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа дейност, рекламна, информационна, програмна, маркетингова, сервизна, строителна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ - Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строително предприемачество; превоз на пътници и товари в страната и чужбина по суша, въздух и море със собствени и наети превозни средства; вътрешна и външнотърговска дейност на едро и дребно; експорт и реекспорт; търговско представителство и посредничество; спедиционна дейност; хотелиерска, ресторантьорска, рекламна, сервизна, туроператорска и туристическа дейност, комисионна дейност; производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма