Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАДА Продакшънс ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202514269
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 3, 2013 16:15
Наименование
ДАДА Продакшънс
Транслитерация
DADA Productions OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Венковец Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Продуцентска, мениджърска, консултантска и посредническа дейност в областта на киното, телевизията и електронните медии. Производство и сделки с развлекателни, научно-популярни и всякакви друг... Продуцентска, мениджърска, консултантска и посредническа дейност в областта на киното, телевизията и електронните медии. Производство и сделки с развлекателни, научно-популярни и всякакви други телевизионни предавания и формати, филми и други аудиовизуални произведения, издателска дейност, организиране на концерти и културни мероприятия, организация на фестивали, включително, но не само филмови, театрални, танцови и музикални, събития, изложби, а така също театрални, танцови и музикални спектакли, организиране на спортни прояви, продажба на билети, сделки с интелектуална собственост, импресарска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Виктор Борисов Сокачев (свързан с 8 фирми)
Съдружник: Виктор Борисов Сокачев 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 8 фирми)
Съдружник: Глобал Комюникейшънс България ЕООД 67.00 лв - 67.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАДА Продакшънс ООД на латиница "DADA Productions OOD" с ЕИК/ПИК 202514269 е основана на 3 Април 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Венковец, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-04-03
Регистрация на фирмата

2013-11-07
Промяна съдружници
- Георги Ламбров Руков - 33 лв - 33.00% дял
- Виктор Борисов Сокачев - 33 лв - 33.00% дял
- Стефан Антониев Щерев - 34 лв - 34.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Продуцентска, мениджърска, консултантска и посредническа дейност в областта на киното, телевизията и електронните медии. Производство и сделки с развлекателни, научно-популярни и всякакви други телевизионни предавания и формати, филми и други аудиовизуални произведения, издателска дейност, организиране на концерти и културни мероприятия, организиране на спортни прояви, продажба на билети, сделкис интелектуална собственост, импресарска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон.
+ Продуцентска, мениджърска, консултантска и посредническа дейност в областта на киното, телевизията и електронните медии. Производство и сделки с развлекателни, научно-популярни и всякакви други телевизионни предавания и формати, филми и други аудиовизуални произведения, издателска дейност, организиране на концерти и културни мероприятия, организация на фестивали, включително, но не само филмови, театрални, танцови и музикални, събития, изложби, а така също театрални, танцови и музикални спектакли, организиране на спортни прояви, продажба на билети, сделки с интелектуална собственост, импресарска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон.

2017-03-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 107, вх. Б, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, с. Венковец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма