Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗЕРА КОНСУЛТИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202514803
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202514803 от 2014-01-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 4, 2013 10:11
Наименование
ЗЕРА КОНСУЛТИНГ
Транслитерация
"ZERA CONSULTING" Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Пирин“, 50 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантска дейност; реклама и маркетинг; търговия - на едро и дребно – внос, износ; строителство и ремонт; покупко-продажба и отдаване под наем на търговски и жилищни имоти; търговско посредничес... Консултантска дейност; реклама и маркетинг; търговия - на едро и дребно – внос, износ; строителство и ремонт; покупко-продажба и отдаване под наем на търговски и жилищни имоти; търговско посредничество и представителство; както и всякакви други операции и търговски дейности, разрешени от закона, а за дейностите, които се упражняват при разрешителен режим - след получаване на съответен лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Васка Александрова Пенкова (свързан с 27 фирми)
Съдружник: КАМЕН И КАМЕН ХОЛДИНГ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: ВАСКА АЛЕКСАНДРОВА ПЕНКОВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 27 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Христиан Милков Камбуров (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗЕРА КОНСУЛТИНГ ООД на латиница ""ZERA CONSULTING" Ltd" с ЕИК/ПИК 202514803 е основана на 4 Април 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗЕРА СЕКЮРИТИ", но на 6 Януари 2021 година то бива сменено на сегашното "ЗЕРА КОНСУЛТИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2013-04-04
Регистрация на фирмата

2013-09-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Пирин, 50
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. "Емил Берзински", 12

2014-01-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202514803 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-02-20
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-06-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. "Емил Берзински", 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. "20-ти април", 6

2018-03-21
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-06-08
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-03-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2019-03-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. "20-ти април", 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Пирин“, 50
Промяна предмет на дейност
- Охранителна дейност; търговия на едро и дребно, строителство и ремонт; покупко-продажба и отдаване под наем на търговски и жилищни имоти; комисионни, спедиционни, складови сделки, лизинг; превозни, хотелиерски, туристически услуги; рекламни, информационни, импресарски сделки, както и предоставянето на други услуги; търговско посредничество и представителство, внос и износ; сделки с интелектуална собственост; както и всякакви други операции и търговски дейности, разрешени от закона, а за дейностите, които се упражняват при разрешителен режим - след получаване на съответен лиценз.
+ Осигуряване на кибер сигурност: пенетрейшън тестове, одити на информационни системи, обучения по информационна сигурност, създаване, внедряване и поддръжка на софтуерни продукти, разработване на софтуер; консултации в областта на хардуерни и софтуерни продукти; услуги свързани с бази данни и тяхната обработка; мрежова администрация; програмна дейност; предоставяне на медийно съдържание по електронен път; системно поддържане на компютърни системи; консултационни, рекламни, информационни услуги; дизайн и разработка на уеб сайтове и други дейности в областта на дигиталните технологии, както и всяка друга незабранена от закона дейност, като за дейностите, които се упражняват при специален режим - след получаване на съответен лиценз.

2021-01-06
Промяна наименование
Името се сменя от ЗЕРА СЕКЮРИТИ на ЗЕРА КОНСУЛТИНГ
Промяна съдружници
- ИЛИЯ КАЛЧЕВ ПЕТКОВ - 500 лв - 50.00% дял
- КАМЕН И КАМЕН ХОЛДИНГ - 500 лв - 50.00% дял
+ ВАСКА АЛЕКСАНДРОВА ПЕНКОВА - 500 лв - 50.00% дял
+ КАМЕН И КАМЕН ХОЛДИНГ - 500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Осигуряване на кибер сигурност: пенетрейшън тестове, одити на информационни системи, обучения по информационна сигурност, създаване, внедряване и поддръжка на софтуерни продукти, разработване на софтуер; консултации в областта на хардуерни и софтуерни продукти; услуги свързани с бази данни и тяхната обработка; мрежова администрация; програмна дейност; предоставяне на медийно съдържание по електронен път; системно поддържане на компютърни системи; консултационни, рекламни, информационни услуги; дизайн и разработка на уеб сайтове и други дейности в областта на дигиталните технологии, както и всяка друга незабранена от закона дейност, като за дейностите, които се упражняват при специален режим - след получаване на съответен лиценз.
+ Консултантска дейност; реклама и маркетинг; търговия - на едро и дребно – внос, износ; строителство и ремонт; покупко-продажба и отдаване под наем на търговски и жилищни имоти; търговско посредничество и представителство; както и всякакви други операции и търговски дейности, разрешени от закона, а за дейностите, които се упражняват при разрешителен режим - след получаване на съответен лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма