Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

М.С.Б. Груп ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202517938
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202517938 от 2013-05-14 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
April 5, 2013 15:04
Наименование
М.С.Б. Груп
Транслитерация
M.S.B. Group
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Цар Освободител", 33, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външно търговска дейност чрез внос, износ, обменни, бартерни, комисионни, лизингови, реекспортни и спедиторски сделки и операции, отдаване под наем на строителна техника, в ... Вътрешна и външно търговска дейност чрез внос, износ, обменни, бартерни, комисионни, лизингови, реекспортни и спедиторски сделки и операции, отдаване под наем на строителна техника, в това число и с пътно-строителни машини; консултантска дейност; сделки с недвижими имоти; управление и стопанисване на недвижимо имущество; покупко-продажба и аренда на земеделска земя; управление и изпълнение на услуги в различни области; вътрешен и международен туризъм; транспортна и спедиторска дейност; търговско представителство /комисионерство, посредничество и агентство/ в страната и чужбина; строително-монтажна дейност; проектантска, рекламна, дизайнерска и информационна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; изкупуване, производство и продажба на всякакъв вид стоки и услуги; изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция; покупко-продажба на стоки и хранителни продукти в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАВИДЕ САЛВИ (свързан с 2 фирми)
Управител: РАФАЕЛЕ МАМОНЕ (свързан с 2 фирми)
Управител: ДЕБОРА БЕЛИНИ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Рафаеле Мамоне 160.00 лв - 32.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Дебора Белини 180.00 лв - 36.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Давиде Салви 160.00 лв - 32.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма М.С.Б. Груп ООД на латиница "M.S.B. Group" с ЕИК/ПИК 202517938 е основана на 5 Април 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕМ ЕНД БИ ГРУП", но на 1 Октомври 2013 година то бива сменено на сегашното "М.С.Б. Груп". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2013-04-05
Регистрация на фирмата

2013-05-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202517938 на основание друго от ЗДДС

2013-10-01
Промяна наименование
Името се сменя от ЕМ ЕНД БИ ГРУП на М.С.Б. Груп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Габер, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Цар Освободител", 33, ет. 2
Промяна съдружници
- ДЕБОРА БЕЛИНИ - 200 лв - 40.00% дял
- ДАВИДЕ САЛВИ - 200 лв - 40.00% дял
- РАФАЕЛЕ МАМОНЕ - 100 лв - 20.00% дял
+ Давиде Салви - 160 лв - 32.00% дял
+ Дебора Белини - 180 лв - 36.00% дял
+ Рафаеле Мамоне - 160 лв - 32.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; пътнически, товарни и транспортни услуги в страната и чужбина; строителство и ремонтна дейност,-тьрговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки, отдаване под наем на недвижими имоти; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция,-покупко-продажба и аренда на земеделска земя; вътрешен и международен туризъм; хотелиерство, ресторантьорство, продажба на стоки в пьрвоначален, отработен и обработен вид и всяка незабранена от закона дейност.
+ Вътрешна и външно търговска дейност чрез внос, износ, обменни, бартерни, комисионни, лизингови, реекспортни и спедиторски сделки и операции, отдаване под наем на строителна техника, в това число и с пътно-строителни машини; консултантска дейност; сделки с недвижими имоти; управление и стопанисване на недвижимо имущество; покупко-продажба и аренда на земеделска земя; управление и изпълнение на услуги в различни области; вътрешен и международен туризъм; транспортна и спедиторска дейност; търговско представителство /комисионерство, посредничество и агентство/ в страната и чужбина; строително-монтажна дейност; проектантска, рекламна, дизайнерска и информационна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; изкупуване, производство и продажба на всякакъв вид стоки и услуги; изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция; покупко-продажба на стоки и хранителни продукти в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма