Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕХТЕНА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202524612
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 11, 2013 09:25
Наименование
НЕХТЕНА
Транслитерация
NEHTENA EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Попово, Бенковска, 13, ет. 5 Виж на картата
Код на икономическа дейност
03.12 - Сладководен риболов
Предмет на дейност
Рибовъдство, продажба на риба и рибни продукти, туризъм - селски и ловен, дърводобив и преработка на дървесина, растениевъдство, животновъдство и селскостопански услуги, продажба на селско... Рибовъдство, продажба на риба и рибни продукти, туризъм - селски и ловен, дърводобив и преработка на дървесина, растениевъдство, животновъдство и селскостопански услуги, продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, транспортна дейност в страната и чужбина, таксиметрови услуги, покупко-продажба на промишлени стоки, оказионна, комисионна, спедиторска, складова и лизингова дейност, търговия с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, хотелиерски, туристически, информационни услуги, както и всички други дейности, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР СТЕФАНОВ ТОДОРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТОДОР СТЕФАНОВ ТОДОРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕХТЕНА ЕООД на латиница "NEHTENA EOOD" с ЕИК/ПИК 202524612 е основана на 11 Април 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Попово, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2013-04-11
Регистрация на фирмата

2014-03-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Попово, България, 92, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Попово, ул. ПИРИН ПЛАНИНА, 16
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Рибовъдство, продажба на риба и рибни продукти, туризъм-селски и ловен, дърводобив и преработка на дървесина, продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, транспортна дейност в страната и чужбина. Туризъм-селски и ловен. Покупко-продажба на промишлени стоки, оказионна, комисионна и лизингова дейност. Търговия с недвижими имоти, както и всички други дейности, които не са забранени от закона.
+ Рибовъдство, продажба на риба и рибни продукти, туризъм - селски и ловен, дърводобив и преработка на дървесина, растениевъдство, животновъдство и селскостопански услуги, продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, транспортна дейност в страната и чужбина, таксиметрови услуги, покупко-продажба на промишлени стоки, оказионна, комисионна, спедиторска, складова и лизингова дейност, търговия с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, хотелиерски, туристически, информационни услуги, както и всички други дейности, които не са забранени от закона.

2017-08-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Попово, ул. ПИРИН ПЛАНИНА, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Попово, площад "3-ти март", Кооперативен пазар
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-11-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Попово, площад "3-ти март", Кооперативен пазар
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Попово, Бенковска, 13, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма