Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖИ МАКС ГЕЙМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202528895
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 12, 2013 15:24
Наименование
ДЖИ МАКС ГЕЙМ
Транслитерация
G MAX GAME
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. 28-МИ ОКТОМВРИ №16, ОФИС 4 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети; дейности свързани с развлечения и отдих; дейности свързани с атрактивен и развлекателен характер; покуп... Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети; дейности свързани с развлечения и отдих; дейности свързани с атрактивен и развлекателен характер; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; консултантска дейност; всякаква друга дейност незабранена от закон и/или дейности за които се изисква специална лицензия. Дружеството може да придобива по законен начин всякакви права, необходими за осъществяването на предмета му на дейност, както и да изпълнява всякаква друга работа, която има за цел улесняването, напредъка или разширяването на стопанската му дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТОАНЕТА ТОДОРОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНТОАНЕТА ТОДОРОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖИ МАКС ГЕЙМ ЕООД на латиница "G MAX GAME" с ЕИК/ПИК 202528895 е основана на 12 Април 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - May 26, 2020 13:26
Годишен финансов отчет - September 8, 2016 09:19
Годишен финансов отчет - April 29, 2015 08:13
Годишен финансов отчет - July 1, 2014 08:42

Хронология

2013-04-12
Регистрация на фирмата

2016-09-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.ЛЕДЕНИК, 58
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. 28-МИ ОКТОМВРИ №16, ОФИС 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- дейности свързани с развлечения и отдих; дейности свързани с атрактивен и развлекателен характер; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети; специализирани икономически услуги; външно-икономическа и външно-търговска дейност; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; консултантска дейност; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество; превозна,транспортна, ремонтна,туристическа, хотелиерска, рекламна дейност; информационна и програмна дейност; сделки с интелектуална собственост; покупка,строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; всякаква друга дейност незабранена от закон и/или дейности за които се изисква специална лицензия.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети; дейности свързани с развлечения и отдих; дейности свързани с атрактивен и развлекателен характер; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; консултантска дейност; всякаква друга дейност незабранена от закон и/или дейности за които се изисква специална лицензия. Дружеството може да придобива по законен начин всякакви права, необходими за осъществяването на предмета му на дейност, както и да изпълнява всякаква друга работа, която има за цел улесняването, напредъка или разширяването на стопанската му дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма