Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИТИЕФ Груп София ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202529303
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202529303 от 2013-07-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 15, 2013 09:57
Наименование
ВИТИЕФ Груп София
Транслитерация
VTF Group Sofia Ltd
Оборот
44,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Княз Ал. Батемберг, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
А. адрес на управление, адрес за кореспонденция, офис и/или други сходни услуги за целите на регистрацията и/или функционирането на юридическо лице или друго правно образувание; Б. услуги по учред... А. адрес на управление, адрес за кореспонденция, офис и/или други сходни услуги за целите на регистрацията и/или функционирането на юридическо лице или друго правно образувание; Б. услуги по учредяване, регистриране, организиране на дейността и/или управление на търговец или на друго юридическо лице, или друго правно образувание; В. услуги по доверително управление на имущество или на друго юридическо лице включително: аа) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността директор, секретар, съдружник или друга сходна длъжност в юридическо лице или друго правно образувание; бб) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността доверителен собственик – в случаите на тръстове, попечителски фондове и други подобни чуждестранни правни образувания, учредени и съществуващи съобразно правото на юрисдикциите, допускащи такива форми на доверителна собственост; вв) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността номинален акционер в трето чуждестранно юридическо лице или друго правно образувание, различно от дружество, чиито акции се търгуват на регулиран пазар, спрямо което се прилагат изискванията за оповестяване в съответствие с правото на Европейския съюз или на еквивалентни международни стандарти; Г. Счетоводна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни услуги, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни услуги, консултанска дейност, и всяка друга дейност, която не е забранена по закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Нели Славова Желева (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Нели Славова Желева (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 44,000 -41.33% - -
2020 75,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИТИЕФ Груп София ЕООД на латиница "VTF Group Sofia Ltd" с ЕИК/ПИК 202529303 е основана на 15 Април 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БИЗНЕС КОНСУЛТАНТИ СОФИЯ", но на 15 Май 2018 година то бива сменено на сегашното "ВИТИЕФ Груп София". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 44,000 лв.

Хронология

2013-04-15
Регистрация на фирмата

2013-06-25
Промяна наименование
Името се сменя от БИЗНЕС КОНСУЛТАНТИ СОФИЯ на АЙТИ-КЛАУД-ЮНИВЪРСИТИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, кв. Крива река, бул. Пенчо Славейков, 4, офис № 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 30А, вх. 2
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ Айти и софтуерни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултанска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

2013-07-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202529303 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-05-15
Промяна наименование
Името се сменя от АЙТИ-КЛАУД-ЮНИВЪРСИТИ на ВИТИЕФ Груп София
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 30А, вх. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Княз Ал. Батемберг, 1
Промяна предмет на дейност
- Айти и софтуерни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултанска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, ПО РЕД НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ И УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН

2019-06-12
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ И СЪСТАВЯНЕ НА ГОДИШНИ, МЕЖДИННИ И ДРУГИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ, ПО РЕД НА ЗАКОНА ЗА СЧЕТОВОДСТВОТО, ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ И УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН
+ А. адрес на управление, адрес за кореспонденция, офис и/или други сходни услуги за целите на регистрацията и/или функционирането на юридическо лице или друго правно образувание; Б. услуги по учредяване, регистриране, организиране на дейността и/или управление на търговец или на друго юридическо лице, или друго правно образувание; В. услуги по доверително управление на имущество или на друго юридическо лице включително: аа) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността директор, секретар, съдружник или друга сходна длъжност в юридическо лице или друго правно образувание; бб) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността доверителен собственик – в случаите на тръстове, попечителски фондове и други подобни чуждестранни правни образувания, учредени и съществуващи съобразно правото на юрисдикциите, допускащи такива форми на доверителна собственост; вв) изпълняване на длъжността или организиране на изпълнението от друго лице на длъжността номинален акционер в трето чуждестранно юридическо лице или друго правно образувание, различно от дружество, чиито акции се търгуват на регулиран пазар, спрямо което се прилагат изискванията за оповестяване в съответствие с правото на Европейския съюз или на еквивалентни международни стандарти; Г. Счетоводна дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни услуги, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни услуги, консултанска дейност, и всяка друга дейност, която не е забранена по закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма