Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЛАВ - 1717 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202534834
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202534834 от 2013-07-01 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
April 17, 2013 11:57
Наименование
СЛАВ - 1717
Транслитерация
“SLAV - 1717” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Бракьовци Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с рекламни материали и сувенири, рекламна дейност, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, вн... Търговия с рекламни материали и сувенири, рекламна дейност, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, внос, износ, търговско представителство, посредничество, лизинг, туризъм, складова, дистрибуторска, транспортна и спедиторска дейност, както други дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОРИН АЛЕКСАНДРОВ ТОДОРИНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТОДОРИН АЛЕКСАНДРОВ ТОДОРИНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЛАВ - 1717 ЕООД на латиница "“SLAV - 1717” Ltd." с ЕИК/ПИК 202534834 е основана на 17 Април 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Бракьовци, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2013-04-17
Регистрация на фирмата

2013-07-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202534834 на основание друго от ЗДДС

2018-07-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 228, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Бракьовци
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия с вино и спиртни напитки, търговия с цигари и тютюневи изделия, транспортна и спедиторска дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; информационна и консултантска дейност и услуги, оказвани на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; представителство, комисионерство, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и в чужбина; търговско представителство и посредничество; комисионни и складови сделки; хотелиерство и ресторантьорство; издателска дейност, всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Търговия с рекламни материали и сувенири, рекламна дейност, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, внос, износ, търговско представителство, посредничество, лизинг, туризъм, складова, дистрибуторска, транспортна и спедиторска дейност, както други дейности и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма