Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕГРАЛНИ СИСТЕМИ ЗА АВТОМАТИЗАЦИЯ И КОНТРОЛ - И.С.А.К. ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202536358
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 18, 2013 11:41
Наименование
ИНТЕГРАЛНИ СИСТЕМИ ЗА АВТОМАТИЗАЦИЯ И КОНТРОЛ - И.С.А.К.
Транслитерация
INTEGRALNI SISTEMI ZA AVTOMATIZACIA I KONTROL - I.S.A.K.
Оборот
45,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2019 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, КАМЕНОДЕЛСКА, 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Проучване и разработване на технико-икономически задания, научно-изследователски, производствено-технологични продукти и инженерингови услуги, проектиране, разработване, произвеждане /израбо... Проучване и разработване на технико-икономически задания, научно-изследователски, производствено-технологични продукти и инженерингови услуги, проектиране, разработване, произвеждане /изработване/ и внедряване на системи или елементи от системи за автоматизация, контрол и управление на база ЕИМ, персонални компютри, микрокомпютърни и микропроцесорни системи за нужците на наши и чуждестранни фирми, конструиране, производство и внедряване на апарати, машини, съоръжения, уникални изделия, изпитателни стендове, разработване на технологии и технологични съоръжения, разработване и внедряване на програмни продукти и системи, разработване и производсгво на контролно-измервателни и регистриращи прибори, обучение на технически персонал /без издаване на документи за правоспособност/, проучване, проектиране, доставка, монтаж и пускане в експлоатация на комплектни обекти и инсталации, извършване на единични и комплексни технически и технологични проби и изпитания за доказване на ефективността на апарати, съоръжения и инсталации, осъществяване на гаранционен и извънгаранционен сервиз на апарати, автоматика, съоръжения, инсталации създадени от фирмата или други фирми и организации в страната и чужбина, създаване на техниче жа информация и маркетинг, рекламна и търговска дейност в страната и чужбина /без кино и печат/, външно и вътрешнотърговска дейност на едро и дребно /с изключение на забранените със закон, указ или акт на министерски съвет/ със стоки, суровини и съоръжения, комисионна и консигнационна дейност /без търговия с благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата; представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, бартер и реекспорт, продажба и отстъпване ползването на собствени интелектуални продукти, програмни продукти и технологични продукти, лек и товарен таксиметров превез и всички други дейности, след предварително разрешение на компетентен държавен орган за всяка от изброените дейности, когато действащото законодателство предвижда това. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФЧО БОРИСОВ ИЛИЕВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: МАДЛЕНА АЛЕКСАНДРОВА ИЛИЕВА 2.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СТЕФЧО БОРИСОВ ИЛИЕВ 8.00 лв - 80.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 45,000 462.5% - -
2020 8,000 -80.49% - -
2019 41,000 0 -

Служители

Година
Служители
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕГРАЛНИ СИСТЕМИ ЗА АВТОМАТИЗАЦИЯ И КОНТРОЛ - И.С.А.К. ООД на латиница "INTEGRALNI SISTEMI ZA AVTOMATIZACIA I KONTROL - I.S.A.K." с ЕИК/ПИК 202536358 е основана на 18 Април 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 45,000 лв. което е с 463% повече от предходната 2020 година (8,000 лв.), а средният годишен ръст е 191%.

Хронология

2013-04-18
Регистрация на фирмата

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма