Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРЕДИТ ИНВЕСТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202549672
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202549672 от 2013-09-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 25, 2013 13:28
Наименование
КРЕДИТ ИНВЕСТ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
CREDIT INVEST BULGARIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Петър Енчев, 21, ет. 1 Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Управленски услуги, консултантски услуги, мениджмънт и маркетинг, търговско представителство и посредничество, вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно с хранителни, битови и ... Управленски услуги, консултантски услуги, мениджмънт и маркетинг, търговско представителство и посредничество, вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно с хранителни, битови и промишлени стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, производствена дейност, комисионни, спедиционни и превозни сделки, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж, и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на собствени и чужди активи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КОНСТАНТИН ЯН ПИОНТЕК (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КОНСТАНТИН ЯН ПИОНТЕК (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРЕДИТ ИНВЕСТ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "CREDIT INVEST BULGARIA" с ЕИК/ПИК 202549672 е основана на 25 Април 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2013-04-25
Регистрация на фирмата

2013-08-08
Промяна предмет на дейност
- Управленски услуги, консултантски услуги, мениджмънт и маркетинг, търговско представителство и посредничество, вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно с хранителни, битови и промишлени стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, производствена дейност, комисионни, спедиционни и превозни сделки, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж, и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ Управленски услуги, консултантски услуги, мениджмънт и маркетинг, търговско представителство и посредничество, вътрешна и външна търговия, търговия на едро и дребно с хранителни, битови и промишлени стоки, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, производствена дейност, комисионни, спедиционни и превозни сделки, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж, и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на собствени и чужди активи.

2013-09-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202549672 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-05-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. СТЕФАН КАРАДЖА, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Петър Енчев, 21, ет. 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма