Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Травел Туризъм ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202561322
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202561322 от 2015-05-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 8, 2013 11:58
Наименование
Травел Туризъм
Транслитерация
Travel Tоurism
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Болярово, ул. Граничарска, 15, бл. 34, вх. Г, ет. 3 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Сухопътен транспорт, превоз на хора с автомобилен транспорт, транспортна и спедиторска дейност, туристическа и атракционна дейност, интегриран селски туризъм, отдаване под наем (рент а кар) ... Сухопътен транспорт, превоз на хора с автомобилен транспорт, транспортна и спедиторска дейност, туристическа и атракционна дейност, интегриран селски туризъм, отдаване под наем (рент а кар) на моторни превозни и транспортни средства, селскостопанска и строителна техника, ремаркета, полуремаркета, четириколесни ПС, УТВ, АТВ, четириколесни вископроходими пътни транспортни средства, мотоциклети, мотопеди, велосипеди и други превозни и транспортни средства, осъществяване на търговска дейност в България и чужбина и всяка друга дейност, която не е забранена от закона" прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАСКО СТОЯНОВ ИВАНОВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НАСКО СТОЯНОВ ИВАНОВ (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Травел Туризъм ЕООД на латиница "Travel Tоurism" с ЕИК/ПИК 202561322 е основана на 8 Май 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Болярово, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-05-08
Регистрация на фирмата

2015-05-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202561322 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-08-05
Промяна предмет на дейност
- Сухопътен транспорт, превоз на хора с автомобилен транспорт, транспортна и спедиторска дейност, туристическа и атракционна дейност, интегриран селски туризъм и търговска дейност в България и чужбина и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Сухопътен транспорт, превоз на хора с автомобилен транспорт, транспортна и спедиторска дейност, туристическа и атракционна дейност, интегриран селски туризъм, отдаване под наем (рент а кар) на моторни превозни и транспортни средства, селскостопанска и строителна техника, ремаркета,полуремаркета, четириколесни ПС, УТВ, АТВ, четириколесни вископроходими пътни транспортни средства, мотоциклети, мотопеди, велосипеди и други превозни и транспортни средства, осъществяване на търговска дейност в България и чужбина и всяка друга дейност, която не е забранена от закона"

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма