Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДАСКОН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202575521
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202575521 от 2016-03-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 16, 2013 13:30
Наименование
ДАСКОН
Транслитерация
DASCON Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ, 53 Виж на картата
Предмет на дейност
СТРОИТЕЛСТВО, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, ОБРАБОТВАНЕ И СТОПАНИСВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦ... СТРОИТЕЛСТВО, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, ОБРАБОТВАНЕ И СТОПАНИСВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, ВКЛ. ВСЯКАКЪВ ВИД ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОДУКТИ И КУЛТУРИ; ПРОИЗВОДСТВО НА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ; ВНОС-ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ И ТРАНСПОРТ НА СТОКИ И ПРОДУКТИ, ВКЛ. ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ В Т.Ч. ЗЪРНЕНИ, ЕТЕРИЧНО-МАСЛЕНИ И ФУРАЖНИ КУЛТУРИ; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА И ДРУГ ВИД МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКОТО СТОПАНСТВО; ПРОИЗВОДСТВО НА НЕПРЕРАБОТЕНА И/ИЛИ ПРЕРАБОТЕНА РАСТИТЕЛНА, ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ И/ИЛИ ПРОДУКЦИЯ ОТ РИБА И АКВАКУЛТУРИ И ТЯХНАТА ПРОДАЖБА; ЖИВОТНОВЪДСТВО; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ И СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; СТОКОВ КОНТРОЛ; КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ЖИВОТНОВЪДСТВО, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, ИЗРИЧНО НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ, ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА ДЕЙНОСТ ЩЕ ПРИДОБИВА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗНИ И РАЗРЕШЕНИЯ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН СТОЯНОВ СТЕФАНОВ (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ГЕРД ШНАЙДЕР 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: БАУУНТЕРНЕМУНГ ОСТ ХОЛДИНГ ГмбХ 2,500.00 лв - 50.00% дял
Едноличен собственик на капитала
БАУУНТЕРНЕМУНГ ОСТ ХОЛДИНГ ГмбХ
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДАСКОН ООД на латиница "DASCON Ltd" с ЕИК/ПИК 202575521 е основана на 16 Май 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЖИВОТНОВЪД 1978", но на 1 Декември 2015 година то бива сменено на сегашното "ДАСКОН". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - October 15, 2019 16:40
Годишен финансов отчет - October 15, 2019 13:05
Годишен финансов отчет - March 10, 2016 13:37
Годишен финансов отчет - April 27, 2015 16:24
Годишен финансов отчет - April 16, 2014 08:53

Хронология

2013-05-16
Регистрация на фирмата

2013-11-18
Промяна наименование
Името се сменя от ЖИВОТНОВЪД 1978 на БУРГАС КЕПИТЪЛ ПРОДЖЕКТ ФАЙНАНС
Промяна предмет на дейност
- Покупка, обработване и стопанисване на земеделска земя; производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход, вкл. всякакъв вид зърнени храни, земеделски продукти и култури; производство на земеделска продукция; внос – износ, реекспорт и транспорт на стоки и продукти, вкл. земеделска продукция в т.ч. зърнени, етерично – маслени и фуражни култури; покупко – продажба на земеделска техника и друг вид машини и съоръжения, предназначени за земеделското стопанство; производство на непреработена и/или преработена растителна, животинска продукция и/или продукция от риба и аквакултури и тяхната продажба; животновъдство; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; стоков контрол; консултантски услуги в областта на земеделието, селското стопанство и животновъдството, както и всички други сделки и услуги, изрично незабранени от закона.
+ СТРОИТЕЛСТВО, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, ОБРАБОТВАНЕ И СТОПАНИСВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД, ВКЛ. ВСЯКАКЪВ ВИД ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОДУКТИ И КУЛТУРИ; ПРОИЗВОДСТВО НА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ; ВНОС-ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ И ТРАНСПОРТ НА СТОКИ И ПРОДУКТИ, ВКЛ. ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ В Т.Ч. ЗЪРНЕНИ, ЕТЕРИЧНО-МАСЛЕНИ И ФУРАЖНИ КУЛТУРИ; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА И ДРУГ ВИД МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКОТО СТОПАНСТВО; ПРОИЗВОДСТВО НА НЕПРЕРАБОТЕНА И/ИЛИ ПРЕРАБОТЕНА РАСТИТЕЛНА, ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ И/ИЛИ ПРОДУКЦИЯ ОТ РИБА И АКВАКУЛТУРИ И ТЯХНАТА ПРОДАЖБА; ЖИВОТНОВЪДСТВО; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ И СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; СТОКОВ КОНТРОЛ; КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ЖИВОТНОВЪДСТВО, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, ИЗРИЧНО НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ, ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА ДЕЙНОСТ ЩЕ ПРИДОБИВА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗНИ И РАЗРЕШЕНИЯ.

2013-11-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Средец, Васил Коларов, 54
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.АЛЕКСАНДЪР БАТЕНБЕРГ, 2

2015-12-01
Промяна наименование
Името се сменя от БУРГАС КЕПИТЪЛ ПРОДЖЕКТ ФАЙНАНС на ДАСКОН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.АЛЕКСАНДЪР БАТЕНБЕРГ, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ, 53
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-03-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202575521 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-11-14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма