Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АБЦ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
202576114
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202576114
Дата на регистрация
May 16, 2013 15:01
Наименование
АБЦ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
ABC BULGARIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. ОРЕХ, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
ДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ НА АВТОМОБИЛИ И ДРУГИ АКТИВИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ С ТУРИСТИЧЕСКИ, ТОВАРЕН И СПЕЦИАЛИЗИРАН ТРАНСПОРТ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧА... ДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ НА АВТОМОБИЛИ И ДРУГИ АКТИВИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ С ТУРИСТИЧЕСКИ, ТОВАРЕН И СПЕЦИАЛИЗИРАН ТРАНСПОРТ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КАМЕЛИЯ ИВАНОВА ДЕКОВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"СВЕТОВНА ТЪРГОВСКА ОРГАНИЗАЦИЯ" АД (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АБЦ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "ABC BULGARIA" с ЕИК/ПИК 202576114 е основана на 16 Май 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - October 12, 2016 11:58
Годишен финансов отчет - January 22, 2016 17:07
Годишен финансов отчет - July 1, 2014 08:20

Хронология

2013-05-16
Регистрация на фирмата

2016-10-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. ОРЕХ, 1
Промяна предмет на дейност
- Да извършва в страната и в чужбина : - Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; ресторантьорство; питейни заведения, барове; търговско представителство и посредничество; износ; производство и продажба на селскостопанска продукция; вътрешен и международен транспорт на хора и товари; услуги с механизация , комисионни и спедиционни сделки; производство и продажба на стоки от собствено производство; складови сделки, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; строителство или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ ДАВАНЕ ПОД НАЕМ И ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ НА АВТОМОБИЛИ И ДРУГИ АКТИВИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ С ТУРИСТИЧЕСКИ, ТОВАРЕН И СПЕЦИАЛИЗИРАН ТРАНСПОРТ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма