Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИКИ ГРУП 2007 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202577006
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202577006 от 2013-05-22 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
May 17, 2013 09:24
Наименование
НИКИ ГРУП 2007
Транслитерация
"NIKI GRUP 2007" EOOD
Оборот
1,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, ул. "Родопи", 2в Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство, преработка и продажба на селскостопански стоки от растителен и животински произход; пр... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство, преработка и продажба на селскостопански стоки от растителен и животински произход; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително международен транспорт на стоки, товари и хора; вътрешно- и външнотърговски сделки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; ресторантьорски и други сделки в заведения за обществено хранене; хотелиерски (извън случаите на чл.2 т. 3 от ТЗ), туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и куриерски сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; внос, износ, реекспорт и бартерни сделки, фризьорство, маникюр, педикюр и козметични услуги, както и всякакви други дейности разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ НИКОЛОВ ДЕМИРЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ НИКОЛОВ ДЕМИРЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
4,000 лева (4,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИКИ ГРУП 2007 ЕООД на латиница ""NIKI GRUP 2007" EOOD" с ЕИК/ПИК 202577006 е основана на 17 Май 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Свиленград, а началният внесен капитал е в размер на 4,000 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2013-05-17
Регистрация на фирмата

2013-05-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202577006 на основание друго от ЗДДС

2018-03-14
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ НА СТОКИ, ТОВАРИ И ХОРА; ВЪТРЕШНО- И ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; РЕСТОРАНТЬОРСКИ И ДРУГИ СДЕЛКИ В ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ; ХОТЕЛИЕРСКИ (ИЗВЪН СЛУЧАИТЕ НА ЧЛ.2 Т. 3 ОТ ТЗ), ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И КУРИЕРСКИ СДЕЛКИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ; ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ И БАРТЕРНИ СДЕЛКИ.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство, преработка и продажба на селскостопански стоки от растителен и животински произход; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително международен транспорт на стоки, товари и хора; вътрешно- и външнотърговски сделки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; ресторантьорски и други сделки в заведения за обществено хранене; хотелиерски (извън случаите на чл.2 т. 3 от ТЗ), туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и куриерски сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; внос, износ, реекспорт и бартерни сделки, фризьорство, маникюр, педикюр и козметични услуги, както и всякакви други дейности разрешени от закона.

2021-10-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, ул. "Сан Стефано", 47
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Свиленград, ул. "Родопи", 2в
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма