Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИМС - ИВЕЛИНА БОЖИЛОВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202577999
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 17, 2013 13:33
Наименование
ДИМС - ИВЕЛИНА БОЖИЛОВА
Транслитерация
ET DIMS - IVELINA BOZHILOVA
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, БЪЛГАРСКО ОПЪЛЧЕНИЕ, 7, ет. 6 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Набор на текст, изработване на документи, техническа документация и други; копирни и печатни услуги, ксерокс; ламиниране, подвързване; запис на CD, DVD, флашпамет; изработване на самозалеп... Набор на текст, изработване на документи, техническа документация и други; копирни и печатни услуги, ксерокс; ламиниране, подвързване; запис на CD, DVD, флашпамет; изработване на самозалепващи етикети и стикери; изработване на табели по ЗБУТ; печатна реклама - визитки, менюта, брошури, флаери и др.; консултантски услуги и др.; търговия с канцеларски материали, офис консумативи и офис оборудване, ученически пособия и др.; изработване на WEB - сайтове; изчисления за проекти и др.; изчертаване на схеми и др. ; и други подобни дейности. прочети още скрии
Физически лица търговци
ИВЕЛИНА СТОЕВА БОЖИЛОВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИМС - ИВЕЛИНА БОЖИЛОВА ЕТ на латиница "ET DIMS - IVELINA BOZHILOVA" с ЕИК/ПИК 202577999 е основана на 17 Май 2013 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора.

Хронология

2013-05-17
Регистрация на фирмата

2013-08-20
Промяна предмет на дейност
- Оформяне на документи, техн. документация, принтиране, копиране, сканиране, факс, e-mail, ламиниране, подвързване, изработка на визитки, менюта, етикети, календари, флаери, и други, печат на визитки, менюта, етикети, календари, флаери, и други, запис на CD/DVD и други.
+ Набор на текст, изработване на документи, техническа документация и други; копирни и печатни услуги, ксерокс; ламиниране, подвързване; запис на CD, DVD, флашпамет; изработване на самозалепващи етикети и стикери; изработване на табели по ЗБУТ; печатна реклама - визитки, менюта, брошури, флаери и др.; консултантски услуги и др.; търговия с канцеларски материали, офис консумативи и офис оборудване, ученически пособия и др.; изработване на WEB - сайтове; изчисления за проекти и др.; изчертаване на схеми и др. ; и други подобни дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма