Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИТИ ТРЕНД ДИДЖИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202594176
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202594176 от 2013-11-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 28, 2013 10:03
Наименование
ИТИ ТРЕНД ДИДЖИ
Транслитерация
IT TREND DG SRL
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. ИВАН ДЕНКОГЛУ, 15 А, ет. 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
продажба на персонални компютри, както окомплектовани, така и на части; разработване, поправка, отдаване под наем и търговия с информационни продукти (софтуер и хардуер), ведно с периферни у... продажба на персонални компютри, както окомплектовани, така и на части; разработване, поправка, отдаване под наем и търговия с информационни продукти (софтуер и хардуер), ведно с периферни устройства, включително и по електронен път; внос и дистрибуция на информационно оборудване от всякакъв вид; техническа помощ относно хардуер, софтуер относно информационни продукти от всякакъв вид; организиране на образователни курсове в областта на информатиката; проектиране, инсталиране и поддръжка на компютърни мрежи; всякаква друга дейност, непротиворечаща на закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КАРЛО АЛБЕРТО ДИ ПРИНЧИПЕ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КАРЛО АЛБЕРТО ДИ ПРИНЧИПЕ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
1,002 лева (1,002 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИТИ ТРЕНД ДИДЖИ ЕООД на латиница "IT TREND DG SRL" с ЕИК/ПИК 202594176 е основана на 28 Май 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,002 лева.

Хронология

2013-05-28
Регистрация на фирмата

2013-11-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202594176 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-05-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Славянска, 22, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. ИВАН ДЕНКОГЛУ, 15 А, ет. 2

2014-08-01
Промяна предмет на дейност
- продажба на персонални компютри, както окомплектовани, така и на части;разработване, поправка, отдаване под наем и търговия с информационни продукти (софтуер и хардуер), ведно с периферни устройства, включително и по електронен път; внос и дистрибуция на информационно оборудване от всякакъв вид; техническа помощ относно хардуер, софтуер относно информационни продукти от всякакъв вид; организиране на образователни курсове в областта на информатиката; всякаква друга дейност, непротиворечаща на закона.
+ продажба на персонални компютри, както окомплектовани, така и на части; разработване, поправка, отдаване под наем и търговия с информационни продукти (софтуер и хардуер), ведно с периферни устройства, включително и по електронен път; внос и дистрибуция на информационно оборудване от всякакъв вид; техническа помощ относно хардуер, софтуер относно информационни продукти от всякакъв вид; организиране на образователни курсове в областта на информатиката; проектиране, инсталиране и поддръжка на компютърни мрежи; всякаква друга дейност, непротиворечаща на закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма