Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИТАПО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202617842
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202617842 от 2023-02-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 11, 2013 12:10
Наименование
НИТАПО
Транслитерация
NITAPO LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул.Д-р Г. М. Димитров, 59 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; т... Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, лицензионни сделки, сделки с интелектуалната собственост, хотелиерски, туристически, рекламни и консултантски дейности, внос и износ на стоки, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ГРЕБЕННИКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ГРЕБЕННИКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИТАПО ЕООД на латиница "NITAPO LTD." с ЕИК/ПИК 202617842 е основана на 11 Юни 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МУЛТИПРО БГ", но на 1 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "НИТАПО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2013-06-11
Регистрация на фирмата

2023-02-01
Промяна наименование
Името се сменя от МУЛТИПРО БГ на НИТАПО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. Витиня, 2Ж, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул.Д-р Г. М. Димитров, 59
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Отглеждане на лозови, овощни и други трайни насаждения, плодове и зеленчуци и други специфични продукти, осигуряване на временна заетост чрез наемане на работници и предоставянето им на други физически и юридически лица в страната и чужбина, строителство, ремонт, изграждане на вътрешносградни инсталации и доставка на строителни материали, маркетинг, външна и вътрешна търговия, търговско представителство и посредничество, транспортни услуги, ресторантьорство и хотелиерство, сделки с недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, лицензионни сделки, сделки с интелектуалната собственост, хотелиерски, туристически, рекламни и консултантски дейности, внос и износ на стоки, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

2023-02-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202617842 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма