Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЪКАННА БАНКА БИОСТЕМ БЪЛГАРИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202625038
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202625038 от 2013-07-10 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 17, 2013 11:45
Наименование
ТЪКАННА БАНКА БИОСТЕМ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
TISSUE BANK BIOSTEM BULGARIA LTD.
Оборот
15,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, ул.Блага вест, 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
вземане, изследване, транспортиране, предоставяне, етикиране на тъкани и клетки с медицински цели, посредничество при извършване на специализирани медико-диагностични изследвания и всякакви ... вземане, изследване, транспортиране, предоставяне, етикиране на тъкани и клетки с медицински цели, посредничество при извършване на специализирани медико-диагностични изследвания и всякакви свързани с това дейности; прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Асен Здравков Велков (свързан с 2 фирми)
Управител: ГЕОРГИОС КОЛЯКОС (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Георгиос Георгиос Колякос 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Боряна Златозарева Рапонска 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Георги Стаменов Стаменов 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 16 фирми)
Съдружник: Христос Константинос Букувалас 25.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИОС КОЛЯКОС (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 15,000 87.5% - -
2020 8,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЪКАННА БАНКА БИОСТЕМ БЪЛГАРИЯ ООД на латиница "TISSUE BANK BIOSTEM BULGARIA LTD." с ЕИК/ПИК 202625038 е основана на 17 Юни 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕХ-СОЛЮШЪНС", но на 15 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "ТЪКАННА БАНКА БИОСТЕМ БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 15,000 лв.

Хронология

2013-06-17
Регистрация на фирмата

2013-07-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202625038 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-02-11
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕХ-СОЛЮШЪНС на ТЪКАННА БАНКА БИОСТЕМ БЪЛГАРИЯ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- търговия с компютри, производство и търговия със софтуер, хардуер, разработване , поддръжка и търговия с уеб сайтове и страници, комплексни бизнес услуги, консултантски услуги, търговия, внос и износ на всякакъв вид стоки и услуги, незабранени от закона, сделки с права на индустриалната собственост, търговско представителство, търговско посредничество, спедиторски и транспортни услуги, лицензионни сделки, лизинг, туристически, рекламни, информационни или други услуги, сделки по покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; сделки по продажба на стоки от собствено производство, придобиване, продажба, управление и експлоатация на недвижими имоти, наемане и пренаемане, както и всички други сделки и дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които е необходим лиценз, разрешение или регистрация за осъществяването им, ще бъдат извършвани след получаването им.
+ ВЗЕМАНЕ, ИЗСЛЕДВАНЕ, ЕТИКЕТИРАНЕ, ОБРАБОТВАНЕ, ТРАНСПОРТИРАНЕ, СЪХРАНЯВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ТЪКАНИ И КЛЕТКИ С МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ.

2017-04-07
Промяна предмет на дейност
- ВЗЕМАНЕ, ИЗСЛЕДВАНЕ, ЕТИКЕТИРАНЕ, ОБРАБОТВАНЕ, ТРАНСПОРТИРАНЕ, СЪХРАНЯВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ТЪКАНИ И КЛЕТКИ С МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ.
+ ВЗЕМАНЕ, ИЗСЛЕДВАНЕ, ТРАНСПОРТИРАНЕ, ПРЕДОСТАВЯНЕ, ЕТИКИРАНЕ НА ТЪКАНИ И КЛЕТКИ С МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ВСЯКАКВИ СВЪРЗАНИ С ТОВА ДЕЙНОСТИ.

2017-04-19
Промяна наименование
Името се сменя от ТЪКАННА БАНКА БИОСТЕМ БЪЛГАРИЯ на БИОСТЕМ
Промяна предмет на дейност
- ВЗЕМАНЕ, ИЗСЛЕДВАНЕ, ТРАНСПОРТИРАНЕ, ПРЕДОСТАВЯНЕ, ЕТИКИРАНЕ НА ТЪКАНИ И КЛЕТКИ С МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ВСЯКАКВИ СВЪРЗАНИ С ТОВА ДЕЙНОСТИ.
+ Tърговия, внос и износ на всякакъв вид стоки и услуги, незабранени от закона, комплексни бизнес услуги и консултации, други услуги, свързани с бизнес консултиране, сделки с права на индустриалната собственост, консултантски услуги, търговско представителство, търговско посредничество, спедиторски и транспортни услуги, лицензионни сделки, лизинг, туристически, рекламни, информационни или други услуги, сделки по покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; сделки по покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; сделки по продажба на стоки от собствено производство, придобиване, продажба, управление и експлоатация на недвижими имоти, наемане и пренаемане, извършване на услуги по работа върху движими вещи, посредничество при извършване на специализирани медико-диагностични изследвания и всякакви свързани с това дейности както и всички други сделки и дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които е необходим лиценз за осъществяването им, ще бъдат извършвани след получаването им.

2017-11-15
Промяна наименование
Името се сменя от БИОСТЕМ на ТЪКАННА БАНКА БИОСТЕМ БЪЛГАРИЯ
Промяна предмет на дейност
- Tърговия, внос и износ на всякакъв вид стоки и услуги, незабранени от закона, комплексни бизнес услуги и консултации, други услуги, свързани с бизнес консултиране, сделки с права на индустриалната собственост, консултантски услуги, търговско представителство, търговско посредничество, спедиторски и транспортни услуги, лицензионни сделки, лизинг, туристически, рекламни, информационни или други услуги, сделки по покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; сделки по покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; сделки по продажба на стоки от собствено производство, придобиване, продажба, управление и експлоатация на недвижими имоти, наемане и пренаемане, извършване на услуги по работа върху движими вещи, посредничество при извършване на специализирани медико-диагностични изследвания и всякакви свързани с това дейности както и всички други сделки и дейности, незабранени от закона. Дейностите, за които е необходим лиценз за осъществяването им, ще бъдат извършвани след получаването им.
+ вземане, изследване, транспортиране, предоставяне, етикиране на тъкани и клетки с медицински цели, посредничество при извършване на специализирани медико-диагностични изследвания и всякакви свързани с това дейности;

2018-06-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. Цар Борис 3-ти, 225А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, ул.Блага вест, 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма