Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЕЛГА 45 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202626745
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202626745 от 2017-03-10 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
June 18, 2013 11:35
Наименование
ХЕЛГА 45
Транслитерация
HELGA 45
Оборот
0 лв. оборот (29,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бяла, ул. "Брегова", 86 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство; внос-износ на стоки, м... производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство; внос-износ на стоки, машини и съоръжения; поддръжка, сглобка и търговия с компютри и друга електронна техника; софтуер и хардуер; компютърна зала; търговско представителство, агентство и посредничество; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни или други услуги; външна и вътрешна търговска дейност; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция в страната и чужбина, производство и търговия на стоки и съоръжения за бита и промишлеността; туристическа агентска и туристическа туроператорска дейност (след лиценз); услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; строителство и ремонт на сгради; комисионни, складови и лицензионни сделки; транспортни, административни и счетоводни услуги, покупка и отдаване под наем на всякакви видове МПС и всичко друго не забранено от закона прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДР АНАТОЛИЕВИЧ ГОЛОВЧАНСКИЙ (свързан с 1 фирма)
Управител: ОЛГА АЛЕКСАНДРОВНА САДОВНИЧАЯ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛЕКСАНДР АНАТОЛИЕВИЧ ГОЛОВЧАНСКИЙ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ОЛГА АЛЕКСАНДРОВНА САДОВНИЧАЯ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛАРИСА ГЕОРГИЕВНА САВЕЛЬЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 29,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЕЛГА 45 ООД на латиница "HELGA 45" с ЕИК/ПИК 202626745 е основана на 18 Юни 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бяла, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2013-06-18
Регистрация на фирмата

2017-02-06
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ВНОС-ИЗНОС НА СТОКИ, МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ; ПОДДРЪЖКА, СГЛОБКА И ТЪРГОВИЯ С КОМПЮТРИ И ДРУГА ЕЛЕКТРОННА ТЕХНИКА; СОФТУЕР И ХАРДУЕР; КОМПЮТЪРНА ЗАЛА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, АГЕНТСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА СТОКИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА БИТА И ПРОМИШЛЕНОСТТА; ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНТСКА И ТУРИСТИЧЕСКА ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ (СЛЕД ЛИЦЕНЗ); УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА БИТА, ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО; СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ НА СГРАДИ; КОМИСИОННИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ТРАНСПОРТНИ, АДМИНИСТРАТИВНИ И СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, И ВСИЧКО ДРУГО НЕ ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА.
+ производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; продажба на стоки от собствено производство; внос-износ на стоки, машини и съоръжения; поддръжка, сглобка и търговия с компютри и друга електронна техника; софтуер и хардуер; компютърна зала; търговско представителство, агентство и посредничество; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни или други услуги; външна и вътрешна търговска дейност; производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция в страната и чужбина, производство и търговия на стоки и съоръжения за бита и промишлеността; туристическа агентска и туристическа туроператорска дейност (след лиценз); услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; строителство и ремонт на сгради; комисионни, складови и лицензионни сделки; транспортни, административни и счетоводни услуги, покупка и отдаване под наем на всякакви видове МПС и всичко друго не забранено от закона

2017-03-10
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202626745 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма