Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СИГНУС АТРАКТУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202637624
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202637624 от 2013-12-12 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
June 26, 2013 10:15
Наименование
СИГНУС АТРАКТУС
Транслитерация
CYGNUS ATRACTUS Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, 103, ет. 1 Виж на картата
Има 308 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос, износ, търговия на едро и дребно със стоки, машинно оборудване, суровини, амбалажни материали и др; консултантска и посредническа дейност, търговско представителство; вътрешна и външ... Внос, износ, търговия на едро и дребно със стоки, машинно оборудване, суровини, амбалажни материали и др; консултантска и посредническа дейност, търговско представителство; вътрешна и външна търговия, търговско посредничество и представителство; консултантска и маркетингова дейност; пазарни и социологически проучвания; инженерингова дейност; сделки с интелектуална собственост; както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Константинос Икономидис (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Константинос Икономидис (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СИГНУС АТРАКТУС ЕООД на латиница "CYGNUS ATRACTUS Ltd." с ЕИК/ПИК 202637624 е основана на 26 Юни 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Р.К.Д.", но на 2 Ноември 2016 година то бива сменено на сегашното "СИГНУС АТРАКТУС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-06-26
Регистрация на фирмата

2013-12-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202637624 на основание друго от ЗДДС

2015-11-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Димитър Хаджикоцев", 51, офис 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Джеймс Баучер, 103, ет. 1
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-10-24
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-11-02
Промяна наименование
Името се сменя от Р.К.Д. на СИГНУС АТРАКТУС
Промяна предмет на дейност
- Покупка на промишлени, селскостопански и други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, внос и износ на стоки, търговия на едро и дребно, покупка и продажба на недвижими имоти, проектиране, строителство, промишлено и гражданско, строително ремонтни дейности, туризъм, хотелиерство, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, транспорт, превоз на товари в страната и в чужбина, търговия с морски съдове и аксесоари към тях и всяка друга дейност, която не е забранена от законите и другите нормативни актове в страната.
+ Внос, износ, търговия на едро и дребно със стоки, машинно оборудване, суровини, амбалажни материали и др; консултантска и посредническа дейност, търговско представителство; вътрешна и външна търговия, търговско посредничество и представителство; консултантска и маркетингова дейност; пазарни и социологически проучвания; инженерингова дейност; сделки с интелектуална собственост; както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма