Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БАС - БРИДЖИС АВИЕЙШЪН СЪРВИСИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202644002
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 1, 2013 15:50
Наименование
БАС - БРИДЖИС АВИЕЙШЪН СЪРВИСИС
Транслитерация
BAS – BRIDGES AVIATION SERVICES LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Денкоглу, 30, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
51.21 - Товарен въздушен транспорт
Предмет на дейност
Въздушен транспорт и туризъм, резервация и продажба на самолетни и други билети, места в хотели и билети за спортни и културни мероприятия; превоз по въздуха на пътници и товари по чартърни и редо... Въздушен транспорт и туризъм, резервация и продажба на самолетни и други билети, места в хотели и билети за спортни и културни мероприятия; превоз по въздуха на пътници и товари по чартърни и редовни линии в страната и чужбина и свързаните с тях дейности; техническо обслужване на въздухоплавателни средства и инженеринг; чартиране на кораби и самолети, туроператорска и агентска дейност, продажба на услуги "рент-а-кар" и туристически мероприятия, наемане автобуси и леки коли, извършване на услуги свързани с посрещането на клиентите в транспортната инфраструктура, валутна търговия, наемане на хотели и чартиране на транспортни средства, брокерска и спедиторска дейност в областта на въздушния транспорт; договаряне на представителна, агентска и посредническа дейност с местни и чуждестранни авиокомпании, брокери и туристически компании в областта на въздушния транспорт, поддръжка и капитално-възстановителни ремонти на авиационна техника, ремонт на агрегати и апаратури на самолети и вертолети за гражданската авиация, придобиване на капиталови участия в дружества, както и всички други разрешени от закона дейности прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ СТЕФЧОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ СТЕФЧОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БАС - БРИДЖИС АВИЕЙШЪН СЪРВИСИС ЕООД на латиница "BAS – BRIDGES AVIATION SERVICES LTD" с ЕИК/ПИК 202644002 е основана на 1 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФЛАУЪР ФЕЪРИС", но на 8 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "БАС - БРИДЖИС АВИЕЙШЪН СЪРВИСИС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2013-07-01
Регистрация на фирмата

2015-10-16
Промяна наименование
Името се сменя от ФЛАУЪР ФЕЪРИС на БАС АКАУНТИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бл. 64, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. 131, 2, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки и услуги, както и други сделки и всяка друга дейност, незабранена от закона. Когато за извършването на определена дейност се изисква лиценз, дейността се извършва след снабдяването с такъв.
+ Извършване на счетоводни услуги, маркетингови и консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

2022-12-08
Промяна наименование
Името се сменя от БАС АКАУНТИНГ на БАС - БРИДЖИС АВИЕЙШЪН СЪРВИСИС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. 131, 2, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Денкоглу, 30, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Извършване на счетоводни услуги, маркетингови и консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Въздушен транспорт и туризъм, резервация и продажба на самолетни и други билети, места в хотели и билети за спортни и културни мероприятия; превоз по въздуха на пътници и товари по чартърни и редовни линии в страната и чужбина и свързаните с тях дейности; техническо обслужване на въздухоплавателни средства и инженеринг; чартиране на кораби и самолети, туроператорска и агентска дейност, продажба на услуги "рент-а-кар" и туристически мероприятия, наемане автобуси и леки коли, извършване на услуги свързани с посрещането на клиентите в транспортната инфраструктура, валутна търговия, наемане на хотели и чартиране на транспортни средства, брокерска и спедиторска дейност в областта на въздушния транспорт; договаряне на представителна, агентска и посредническа дейност с местни и чуждестранни авиокомпании, брокери и туристически компании в областта на въздушния транспорт, поддръжка и капитално-възстановителни ремонти на авиационна техника, ремонт на агрегати и апаратури на самолети и вертолети за гражданската авиация, придобиване на капиталови участия в дружества, както и всички други разрешени от закона дейности

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма