Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Виа Смарт Инвестмънт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202647419
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 4, 2013 09:22
Наименование
Виа Смарт Инвестмънт
Транслитерация
Via Smart Investment EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, кв. Драгалевци, ул. Шарколия, 9 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултантска дейност; посредничество при сделки с търговски предприятия и активи; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел препродажб... Консултантска дейност; посредничество при сделки с търговски предприятия и активи; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни сделки; търговско представителство и посредничество; рекламна дейност, както и всякакви дейности и услуги, които не са незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Валерия Любенова Войнова (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Стефан Пандов Войнов (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
576,890 лева (576,890 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Виа Смарт Инвестмънт ЕООД на латиница "Via Smart Investment EOOD" с ЕИК/ПИК 202647419 е основана на 4 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 576,890 лева.

Хронология

2013-07-04
Регистрация на фирмата

2013-08-20

2020-06-16

2020-11-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул.Иван Вазов, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, кв. Драгалевци, ул. Шарколия, 9
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност; счетоводни услуги; посредничество при сделки с търговски предприятия и активи; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни сделки; търговско представителство и посредничество; рекламна дейност, както и всякакви дейности и услуги, които не са незабранени от закона.
+ Консултантска дейност; посредничество при сделки с търговски предприятия и активи; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни сделки; търговско представителство и посредничество; рекламна дейност, както и всякакви дейности и услуги, които не са незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма