Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГРОКООП 2022 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202647853
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202647853 от 2021-05-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 4, 2013 11:22
Наименование
АГРОКООП 2022
Транслитерация
AGROCOOP 2022 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Братя Бъкстон, 86, ет. 2, офис 3 Виж на картата
Има 17 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4120 - Строителство на жилищни и не жилищни сгради
Предмет на дейност
Отглеждане на всички видове земеделски култури и тяхната преработка, търговия с хранителни и нехранителни стоки. Строителство и ремонт на жилищни, административни и промишлени обекти в страната и ... Отглеждане на всички видове земеделски култури и тяхната преработка, търговия с хранителни и нехранителни стоки. Строителство и ремонт на жилищни, административни и промишлени обекти в страната и чужбина. Изработка и ремонт на топлоизолации и топлопроводи. Производство, преработка, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животинска характер. Продажба на стоки от собствено производство. Покупка на стоки, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Внос, износ и реекспорт на стоки. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина. Търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни лица, както и извършване на всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАГДАЛЕНА ВЪРБАНОВА СТАНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Магдалена Върбанова Станчева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГРОКООП 2022 ЕООД на латиница "AGROCOOP 2022 Ltd." с ЕИК/ПИК 202647853 е основана на 4 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Мегагрупстрой", но на 26 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "АГРОКООП 2022". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2013-07-04
Регистрация на фирмата

2021-04-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Кремиковци, ул."56-та", 8
+ БЪЛГАРИЯ, с. Горни Богров, Стефан Караджа, 15
Промяна предмет на дейност
- Строителство и ремонт на жилищни, административни и промишлени обекти в страната и чужбина. Изработка и ремонт на топлоизолации и топлопроводи. Продажба на стоки от собствено производство. Покупка на стоки, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Внос, износ и реекспорт на стоки. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина.Търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни лица, както и извършване на всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон.
+ Строителство и ремонт на жилищни, административни и промишлени обекти в страната и чужбина. Изработка и ремонт на топлоизолации и топлопроводи. Производство,преработка, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животинска характер. Продажба на стоки от собствено производство. Покупка на стоки, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Внос, износ и реекспорт на стоки. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина. Търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни лица, както и извършване на всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон.

2021-05-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202647853 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-01-26
Промяна наименование
Името се сменя от Мегагрупстрой на АГРОКООП 2022
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Горни Богров, Стефан Караджа, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Братя Бъкстон, 86, ет. 2, офис 3
Промяна предмет на дейност
- Строителство и ремонт на жилищни, административни и промишлени обекти в страната и чужбина. Изработка и ремонт на топлоизолации и топлопроводи. Производство,преработка, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животинска характер. Продажба на стоки от собствено производство. Покупка на стоки, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Внос, износ и реекспорт на стоки. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина. Търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни лица, както и извършване на всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон.
+ Отглеждане на всички видове земеделски култури и тяхната преработка, търговия с хранителни и нехранителни стоки. Строителство и ремонт на жилищни, административни и промишлени обекти в страната и чужбина. Изработка и ремонт на топлоизолации и топлопроводи. Производство, преработка, изкупуване и реализация на селскостопанска продукция от растителен и животинска характер. Продажба на стоки от собствено производство. Покупка на стоки, с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Внос, износ и реекспорт на стоки. Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина. Търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни лица, както и извършване на всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма