Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Кънекшън Проджект Рекрутмънт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202653201
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 9, 2013 11:47
Наименование
Кънекшън Проджект Рекрутмънт
Транслитерация
Connection Project Recruitment EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, булевард „Ген. Е. И. Тотлебен“, 30-32, ет. 2 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
47.78 - Търговия на дребно с други нехранителни стоки, некласифицирана другаде
Предмет на дейност
Обща търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, посредничество при наемане на персон... Обща търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, посредничество при наемане на персонал, комисионни сделки, логистика, както и всякаква друга търговска дейност незабранена от законите на Република България и за която не се изисква предварително разрешение/лицензия/ от държавен орган, а за дейностите, за които се изисква разрешение – след получаване на същото от компетентните органи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джейсън Масини (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Джейсън Масини (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Кънекшън Проджект Рекрутмънт ЕООД на латиница "Connection Project Recruitment EOOD" с ЕИК/ПИК 202653201 е основана на 9 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАРИЯ МАГДАЛЕНА ММ", но на 17 Ноември 2022 година то бива сменено на сегашното "Кънекшън Проджект Рекрутмънт". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2013-07-09
Регистрация на фирмата

2022-11-17
Промяна наименование
Името се сменя от МАРИЯ МАГДАЛЕНА ММ на Кънекшън Проджект Рекрутмънт
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 18, вх. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, булевард „Ген. Е. И. Тотлебен“, 30-32, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с хранителни, селскостопански и промишлени стоки в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки собствено производство, разносна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всякаква друга, незабранена от закона дейност.
+ Обща търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, посредничество при наемане на персонал, комисионни сделки, логистика, както и всякаква друга търговска дейност незабранена от законите на Република България и за която не се изисква предварително разрешение/лицензия/ от държавен орган, а за дейностите, за които се изисква разрешение – след получаване на същото от компетентните органи.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма