Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕМ ЕЙ СТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202655939
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202655939 от 2013-08-09 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 11, 2013 09:22
Наименование
ЕМ ЕЙ СТРОЙ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
MA STROY BULGARIA LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Хан Аспарух, 13, ет. партер, офис № 1 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проектиране, строителство, инженеринг; ремонтни работи, реконструкции и рехабилитация; строителство, ремонт и рехабилитация на пътища и други инфраструктурни обекти; геопроучвателни, хидроло... Проектиране, строителство, инженеринг; ремонтни работи, реконструкции и рехабилитация; строителство, ремонт и рехабилитация на пътища и други инфраструктурни обекти; геопроучвателни, хидроложки и сондажни работи; реализация на инвестиционни проекти в т.ч.. строителство, ремонт, поддръжка, управление, стопанисване, продажба и отдаване под наем; научно-изследователска и развойна дейност; производство и търговия със строителни материали, машини, съоръжения и оборудване; проучване и добив на строителни материали; консултантски услуги; транспортна и спедиторска дейност; търговско представителство и посредничество; хотелиерство, ресторантьорство; обучуние и преквалификация на работници и служители в строителството; посредническа дейност по информиране и наемане на работа. дружеството може да осъществява и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МЕТОДИ АНДРЕЕВ АЛЕКСИЕВ (свързан с 94 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МЕТОДИ АНДРЕЕВ АЛЕКСИЕВ (свързан с 94 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕМ ЕЙ СТРОЙ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "MA STROY BULGARIA LTD." с ЕИК/ПИК 202655939 е основана на 11 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕВРОМОБИЛ БЪЛГАРИЯ", но на 17 Ноември 2014 година то бива сменено на сегашното "ЕМ ЕЙ СТРОЙ БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-07-11
Регистрация на фирмата

2013-08-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202655939 на основание друго от ЗДДС

2014-11-17
Промяна наименование
Името се сменя от ЕВРОМОБИЛ БЪЛГАРИЯ на ЕМ ЕЙ СТРОЙ БЪЛГАРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. Прохлада, 15А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Хан Аспарух, 13, ет. партер, офис № 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Отдаване под наем на автомобили, вътрешен и международен транспорт, комисионна, лизингова, рекламна и импресарска дейност, внос и износ, покупко-продажба и посредничество, международна търговия и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Проектиране, строителство, инженеринг; ремонтни работи, реконструкции и рехабилитация; строителство, ремонт и рехабилитация на пътища и други инфраструктурни обекти; геопроучвателни, хидроложки и сондажни работи; реализация на инвестиционни проекти в т.ч.. строителство, ремонт, поддръжка, управление, стопанисване, продажба и отдаване под наем; научно-изследователска и развойна дейност; производство и търговия със строителни материали, машини, съоръжения и оборудване; проучване и добив на строителни материали; консултантски услуги; транспортна и спедиторска дейност; търговско представителство и посредничество; хотелиерство, ресторантьорство; обучуние и преквалификация на работници и служители в строителството; посредническа дейност по информиране и наемане на работа. дружеството може да осъществява и всякаква друга търговска дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма