Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Научноизследователски институт по медицина и обществено здраве ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202663505
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 17, 2013 10:05
Наименование
Научноизследователски институт по медицина и обществено здраве
Транслитерация
Research Institute for Medicine and Public Health Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Дружба, 9 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
72.19 - Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите
Предмет на дейност
Научноизследователска, консултантска и експертна дейност в областта на медицината и общественото здраве и др. Провеждане на научни изследвания и социалномедицински проучвания. Разработване на проект... Научноизследователска, консултантска и експертна дейност в областта на медицината и общественото здраве и др. Провеждане на научни изследвания и социалномедицински проучвания. Разработване на проекти за здравно управление и мениджмънт в здравеопазването. Разработване на научни проекти в областта на медицината; Издаване на специализирана медицинска литература; Организиране и провеждане на научни форуми, конференции, конгреси, симпозиуми и др. Анализ на научни изследвания и иновации. Лабораторни, полеви и научни изпитвания. Осъществяване на здравнопромотивни кампании ; Осъществяване на връзки с други национални и международни организации със сродна дейност; Развитие на собствен академичен състав. Изготвяне на оценки и анализи в областта на науката. Подготовка на докторанти. Обучителна и образователна дейност. Консултантска, посредническа и търговска дейност свързани с другите изброени дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Цанка Пенчева Симеонова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Цанка Пенчева Симеонова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,010 лева (1,010 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Научноизследователски институт по медицина и обществено здраве ЕООД на латиница "Research Institute for Medicine and Public Health Ltd" с ЕИК/ПИК 202663505 е основана на 17 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 1,010 лева.

Хронология

2013-07-17
Регистрация на фирмата

2019-10-24
Промяна предмет на дейност
- Научноизследователска, консултантска и експертна дейност в областта на медицината и общественото здраве и др. Провеждане на научни изследвания и социалномедицински проучвания. Разработване на проекти за здравно управление и мениджмънт в здравеопазването. Разработване на научни проекти в областта на медицината; Издаване на специализирана медицинска литература; Организиране и провеждане на научни форуми, конференции, конгреси, симпозиуми и др. Анализ на научни изследвания и иновации. Лабораторни, полеви и научни изпитвания. Осъществяване на здравнопромотивни кампании ; Осъществяване на връзки с други национални и международни организации със сродна дейност; Развитие на собствен академичен състав. Консултантска и посредническа дейност, търговска дейност, изготвяне на социално-икономически оценки и анализи, рекламни и маркетингови услуги, производство и търговия с промишлени и хранителни стоки и стоки за бита, строителство, недвижими имоти. Търговия на едро и на дребно, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ Научноизследователска, консултантска и експертна дейност в областта на медицината и общественото здраве и др. Провеждане на научни изследвания и социалномедицински проучвания. Разработване на проекти за здравно управление и мениджмънт в здравеопазването. Разработване на научни проекти в областта на медицината; Издаване на специализирана медицинска литература; Организиране и провеждане на научни форуми, конференции, конгреси, симпозиуми и др. Анализ на научни изследвания и иновации. Лабораторни, полеви и научни изпитвания. Осъществяване на здравнопромотивни кампании ; Осъществяване на връзки с други национални и международни организации със сродна дейност; Развитие на собствен академичен състав. Изготвяне на оценки и анализи в областта на науката. Подготовка на докторанти. Обучителна и образователна дейност. Консултантска, посредническа и търговска дейност свързани с другите изброени дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма