Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Про Нутрикс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202665075
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202665075 от 2023-06-22 на основание чл. 99 ал. 3 от ЗДДС (Задължение за регистрация при вътреобщностно придобиване)
Дата на регистрация
July 17, 2013 17:32
Наименование
Про Нутрикс
Транслитерация
Pro Nutrix
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, Черешово топче, 7а Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Внос, износ, пакетиране, складиране и търговия с хранителни добавки, протеинови и диетични барчета, както и със суровини за тяхното производство. Вътрешно и външнотърговска дейност, предст... Внос, износ, пакетиране, складиране и търговия с хранителни добавки, протеинови и диетични барчета, както и със суровини за тяхното производство. Вътрешно и външнотърговска дейност, представителство и посредничество в страната и чужбина, рекламна, консултантска, маркетингова и издателска дейност, инвестиционна и производствена дейност, както и всичко останали услуги и дейности, които не са забранени от действащото законодателство на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯСЕН МИКОВ ГРОЗДАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЯСЕН МИКОВ ГРОЗДАНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Про Нутрикс ЕООД на латиница "Pro Nutrix" с ЕИК/ПИК 202665075 е основана на 17 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КРЕДИ КОНСУЛТИНГ", но на 1 Ноември 2022 година то бива сменено на сегашното "Про Нутрикс". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2013-07-17
Регистрация на фирмата

2020-12-10
Промяна наименование
Името се сменя от КРЕДИ КОНСУЛТИНГ на СУПЛЕМЕНТС ЕУ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. Струма, бл. 40, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ, бл. 7, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Консултации в сферата на финансите, анализ и оценка на риска, анализ и оценка за ефективност и рентабилност, анализ и оценка на инвестиционни проекти, сделки с движими и недвижими имоти, консултации в областта на банковото и небанковото кредитиране, продажба, изкупуване, залог на стоки от всякакъв характер, както и всяка разрешена от закона дейност.
+ Внос, износ, пакетиране, складиране и търговия с хранителни дооавки, както и със суровини за тяхното производство. Вътрешно и външнотърговска цейност, представителство и посредничество в страната и чужбина, рекламна, консултантска, маркетингова и издателска дейност, инвестиционна и производствена дейност, както и всички останали услуги и дейности, които не са забранени от действащото законодателство на Република България.

2022-11-01
Промяна наименование
Името се сменя от СУПЛЕМЕНТС ЕУ на Про Нутрикс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ, бл. 7, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, Черешово топче, 7а
Промяна предмет на дейност
- Внос, износ, пакетиране, складиране и търговия с хранителни дооавки, както и със суровини за тяхното производство. Вътрешно и външнотърговска цейност, представителство и посредничество в страната и чужбина, рекламна, консултантска, маркетингова и издателска дейност, инвестиционна и производствена дейност, както и всички останали услуги и дейности, които не са забранени от действащото законодателство на Република България.
+ Внос, износ, пакетиране, складиране и търговия с хранителни добавки, протеинови и диетични барчета, както и със суровини за тяхното производство. Вътрешно и външнотърговска дейност, представителство и посредничество в страната и чужбина, рекламна, консултантска, маркетингова и издателска дейност, инвестиционна и производствена дейност, както и всичко останали услуги и дейности, които не са забранени от действащото законодателство на Република България.

2023-06-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202665075 на основание чл. 99 ал. 3 от ЗДДС - Задължение за регистрация при вътреобщностно придобиване

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма