Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛИОНТУРС 1991 ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
202672123
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202672123 от 2013-10-24
Дата на регистрация
July 24, 2013 11:07
Наименование
ЛИОНТУРС 1991
Транслитерация
LIONTURS - 1991 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Чипровци, ЧИПРОВСКА КОМУНА, 26 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
ТРАНСПОРТ - ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО, СЪХРАНЕНИЕ, ПРЕРАБОТКА, ТРАНСПОРТ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКИ ИЗДЕЛИЯ, ВНОС - ИЗНОС, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНА... ТРАНСПОРТ - ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО, СЪХРАНЕНИЕ, ПРЕРАБОТКА, ТРАНСПОРТ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКИ ИЗДЕЛИЯ, ВНОС - ИЗНОС, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, КЛАНИЧНА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ЦИГАРИ, МАРКЕТИНГ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ДОСТАВКА НА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН АСЕНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН АСЕНОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛИОНТУРС 1991 ЕООД на латиница "LIONTURS - 1991 LTD" с ЕИК/ПИК 202672123 е основана на 24 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛИОНТУРС - АЛЕКС ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ", но на 18 Септември 2013 година то бива сменено на сегашното "ЛИОНТУРС 1991". Седалището на компанията се намира в гр. Чипровци, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - April 14, 2015 16:12

Хронология

2013-07-24
Регистрация на фирмата

2013-10-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202672123

2013-09-18
Промяна наименование
Името се сменя от ЛИОНТУРС - АЛЕКС ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ на ЛИОНТУРС 1991
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, бл. 36, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Чипровци, ЧИПРОВСКА КОМУНА, 26
Промяна предмет на дейност
- ТРАНСПОРТ - ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО, СЪХРАНЕНИЕ, ПРЕРАБОТКА, ТРАНСПОРТ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКИ ИЗДЕЛИЯ, ВНОС - ИЗНОС, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, КЛАНИЧНА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ЦИГАРИ, МАРКЕТИНГ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ДОСТАВКА НА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ ТРАНСПОРТ - ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ, ПРОИЗВОДСТВО, СЪХРАНЕНИЕ, ПРЕРАБОТКА, ТРАНСПОРТ И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКИ ИЗДЕЛИЯ, ВНОС - ИЗНОС, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, КЛАНИЧНА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ЦИГАРИ, МАРКЕТИНГ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ДОСТАВКА НА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма