Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НИКОС-13-НК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202673734
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 25, 2013 09:39
Наименование
НИКОС-13-НК
Транслитерация
NIKOS-13-NK
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Инж. Иван Иванов, 90, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна международна търговска дейност, търговия на дребно с хранителни стоки, алкохол, цигари, плодове и зеленчуци, перилни препарати, като при необходимост ще придобива необходимите лиц... Вътрешна международна търговска дейност, търговия на дребно с хранителни стоки, алкохол, цигари, плодове и зеленчуци, перилни препарати, като при необходимост ще придобива необходимите лицензии, посреднически, счетоводни, консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, ремонтни и довършителни дейности, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, указ или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕНТИН ИВАНОВ СТАВРИЕВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕНТИН ИВАНОВ СТАВРИЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НИКОС-13-НК ЕООД на латиница "NIKOS-13-NK" с ЕИК/ПИК 202673734 е основана на 25 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2013-07-25
Регистрация на фирмата

2013-12-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Любимец, ул. Ивайловградска, 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Инж. Иван Иванов, 90, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ, ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ, КАТО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ЩЕ ПРИДОБИВА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Вътрешна международна търговска дейност, търговия на дребно с хранителни стоки, алкохол, цигари, плодове и зеленчуци, перилни препарати, като при необходимост ще придобива необходимите лицензии, посреднически, счетоводни, консултантски и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди лица в страната и чужбина, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, строителство, ремонтни и довършителни дейности, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, указ или друг нормативен акт.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма