Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛГАР - ГРАНД ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
202678674
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202678674 от 2014-01-29
Дата на регистрация
July 30, 2013 10:06
Наименование
БУЛГАР - ГРАНД
Транслитерация
" BULGAR - GRAND" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 224, вх. 3, ет. 1 Виж на картата
Има 59 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на строително-ремонтни дейности, почистване на канализационни системи, полагане на тръби, полагане на бордюри и тротоарни плочи, строителство на външно и вътрешно оформление на сгра... Извършване на строително-ремонтни дейности, почистване на канализационни системи, полагане на тръби, полагане на бордюри и тротоарни плочи, строителство на външно и вътрешно оформление на сгради, земни, изкопни дейности; кофражни дейности, армировка, полагане на бетон; Покупка, преработка, обработка и препродажба на стоки и други вещи. Производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, таксиметров превоз, външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Извършване на всички видови дейности и услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ ХРИСТОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ ХРИСТОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛГАР - ГРАНД ЕООД на латиница "" BULGAR - GRAND" EOOD" с ЕИК/ПИК 202678674 е основана на 30 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИТИ - ГРАНД", но на 15 Януари 2014 година то бива сменено на сегашното "БУЛГАР - ГРАНД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - August 22, 2014 09:56

Хронология

2013-07-30
Регистрация на фирмата

2014-01-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202678674

2014-01-15
Промяна наименование
Името се сменя от СИТИ - ГРАНД на БУЛГАР - ГРАНД

2014-08-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. Горен Дъбник, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 224, вх. 3, ет. 1
Промяна управители
- Севдалина Стефанова Борисова
+ НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ ХРИСТОВ
Промяна едноличен собственик на капитала
- Севдалина Стефанова Борисова
+ НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ ХРИСТОВ

2014-04-01
Промяна управители
- Симена Симеонова Христова
+ Севдалина Стефанова Борисова
Промяна едноличен собственик на капитала
- Симена Симеонова Христова
+ Севдалина Стефанова Борисова

2014-04-11
Промяна предмет на дейност
- Покупка, преработка, обработка и препродажба на стоки и други вещи. Производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки; сделки с интелектуалната собственост, таксиметров превоз, външнотърговска дейност, внос , износ, реекспорт, бартерни сделки. Извършване на всички видове дейности и услуги, незабранени от закон.
+ Извършване на строително-ремонтни дейности, почистване на канализационни системи, полагане на тръби, полагане на бордюри и тротоарни плочи, строителство на външно и вътрешно оформление на сгради, земни, изкопни дейности; кофражни дейности, армировка, полагане на бетон; Покупка, преработка, обработка и препродажба на стоки и други вещи. Производство и продажба на промишлени и селскостопански стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, таксиметров превоз, външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки. Извършване на всички видови дейности и услуги, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма