Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАДЕЖДА ВС 2013 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202685754
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 5, 2013 11:26
Наименование
НАДЕЖДА ВС 2013
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Равда, НЕСЕБЪР, 59, вх. 3, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с разнобразни стоки, покупка, строеж или об... покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с разнобразни стоки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; счетоводни услуги, лизинг; складови сделки; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и др. услуги; сделки с интелектуална или индустриална собственост и всички незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕНИС ВЛАДИМИРОВИЧ АНДРЕЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДЕНИС ВЛАДИМИРОВИЧ АНДРЕЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАДЕЖДА ВС 2013 ЕООД с ЕИК/ПИК 202685754 е основана на 5 Август 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Равда, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2013-08-05
Регистрация на фирмата

2021-05-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Равда, ул. Несебър, 63
+ БЪЛГАРИЯ, с. Равда, НЕСЕБЪР, 59, вх. 3, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- хотелиерски, туристически, туроператорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; ресторантьорство, хотелиерство, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; производство и търговия със селскостопанска продукция; търговско представителство и посредничество; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; ремонт и поддръжка на битова техника; строително - ремонтна дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; продажба на алкохол, цигари и други акцизни стоки (след получаването на съответни лицензи за извършване на сделките и услугите, за които такива се изискват).
+ покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с разнобразни стоки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; счетоводни услуги, лизинг; складови сделки; комисионни,спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и др. услуги; сделки с интелектуална или индустриална собственост и всички незабранени от закона дейности.

2021-08-03
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма