Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РУМЕН ИЛИЕВ - 87 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202694867
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 13, 2013 10:11
Наименование
РУМЕН ИЛИЕВ - 87
Транслитерация
RUMEN ILIEV - 87
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, кв. „Орландовци”, ул. „Железопътна”, 97 Виж на картата
Предмет на дейност
Погребални, траурно-обредни и каменоделски услуги, търговия със стоки и услуги в страната и чужбина, както и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон, като дейностите, за к... Погребални, траурно-обредни и каменоделски услуги, търговия със стоки и услуги в страната и чужбина, както и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон, като дейностите, за които се изисква разрешение, лиценз или регистрация, ще се осъществяват след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РУМЕН РАДЕВ ИЛИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РУМЕН РАДЕВ ИЛИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РУМЕН ИЛИЕВ - 87 ЕООД на латиница "RUMEN ILIEV - 87" с ЕИК/ПИК 202694867 е основана на 13 Август 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2013-08-13
Регистрация на фирмата

2013-08-28
Промяна предмет на дейност
- Погребални и траурно-обредни услуги, търговия със стоки и услуги в страната и чужбина, както и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон, като дейностите, за които се изисква разрешение, лиценз или регистрация, ще се осъществяват след получаването му.
+ Погребални, траурно-обредни и каменоделски услуги, търговия със стоки и услуги в страната и чужбина, както и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон, като дейностите, за които се изисква разрешение, лиценз или регистрация, ще се осъществяват след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма