Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКАУНТ ЕКСПРЕС ВАРНА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202697863
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 14, 2013 15:33
Наименование
АКАУНТ ЕКСПРЕС ВАРНА
Транслитерация
ACCOUNT EKSPRES VARNA LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, ЛЕБЕД, 18 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Счетоводни услуги. Строителство и ремонт на сгради и съоръжения; Управление на активи; Вътрешна и външна търговия; Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или прераб... Счетоводни услуги. Строителство и ремонт на сгради и съоръжения; Управление на активи; Вътрешна и външна търговия; Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; Търговско представителство посредничество; Дистрибуция, спедиционна, комисионна и производствена дейност; Консултантски услуги; Сделки с интелектуална собственост; Рекламни и информационни услуги; Франчайзинг; Организиране на игри с развлекателен характер, хазартни игри /след лиценз/, компютърни игри; Организиране на развлекателни програми, аниматорски услуги, танцови школи и всички други разрешени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЮНАЙ КЕМАЛ АХМЕД (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЮНАЙ КЕМАЛ АХМЕД (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКАУНТ ЕКСПРЕС ВАРНА ЕООД на латиница "ACCOUNT EKSPRES VARNA LTD." с ЕИК/ПИК 202697863 е основана на 14 Август 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТЕФСТРОЙ-ЕКСПРЕС", но на 14 Януари 2014 година то бива сменено на сегашното "АКАУНТ ЕКСПРЕС ВАРНА". Седалището на компанията се намира в гр. Силистра, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2013-08-14
Регистрация на фирмата

2014-01-14
Промяна наименование
Името се сменя от СТЕФСТРОЙ-ЕКСПРЕС на АКАУНТ ЕКСПРЕС ВАРНА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, "Димчо Дебелянов", 29, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Бузлуджа, 19, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строителствво и ремонт на сгради и съоръжения; Управление на активи; Вътрешна и външна търговия;Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; Търговско представителство посредничество; Дистрибуция, спедиционна, комисионна и производствена дейност; Консултантски услуги; Сделки с интелектуална собственост; Рекламни и информационни услуги; Франчайзинг;Организиране на игри с развлекателен характер, хазартни игри/след лиценз/, компютърни игри;Организиране на развлекателни програми, аниматорски услуги, танцови школи и всички други разрешени от закона дейности.
+ Счетоводни услуги. Строителство и ремонт на сгради и съоръжения; Управление на активи; Вътрешна и външна търговия; Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; Търговско представителство посредничество; Дистрибуция, спедиционна, комисионна и производствена дейност; Консултантски услуги; Сделки с интелектуална собственост; Рекламни и информационни услуги; Франчайзинг; Организиране на игри с развлекателен характер, хазартни игри /след лиценз/, компютърни игри; Организиране на развлекателни програми, аниматорски услуги, танцови школи и всички други разрешени от закона дейности.

2023-10-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Бузлуджа, 19, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, ЛЕБЕД, 18
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма