Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТНМ ПРО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202706419
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202706419 от 2018-10-31 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 21, 2013 13:48
Наименование
ТНМ ПРО
Транслитерация
TNM PRO LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Равда, ул.БРИЗ, 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
издаване и разпространение на аудио и видео продукти, импресарска и продуцентска дейност, консултантска дейност в областта на интелектуалната собственост, вътрешна и външна търговия, търговско... издаване и разпространение на аудио и видео продукти, импресарска и продуцентска дейност, консултантска дейност в областта на интелектуалната собственост, вътрешна и външна търговия, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг, добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, съгласно Наредбата за условията и реда за вписване в регистъра и за изискванията към дейността на лицата, които осъществяват дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, обн. в ДВ бр.69/16.08.2004 г./ след вписване в съответния регистър и получаване на лиценз за тази дейност/, както следва: добиване на благородни метали от находища на метални полезни изкопаеми по смисъла на закона за подземните богатства, както и златоносен пясък, вторично добиване - чрез извличане ца благородни метали от технологични индустриални отпадъци, първично добиване на злато, сребро и платина - по промишлен начин, ръчно и с дребна механизация, промиване на златоносен пясък, вторично добиване, на злато, сребро и платина, изкупуване и продажба на благородни метали на местни и чуждестранни финансови пазари и на регистрирани потребители, изкупуване на първично добито разсипно злато и други благородни метали, дейностите по чл. 11, чл. 12, чл.13 и чл.15 от НАРЕДБА за условията и реда за вписване в регистъра и за изискванията към дейността на лицата, които осъществяват дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, както и всички други дейности незабранени от закона прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ НИЩЕЛКОВ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ НИЩЕЛКОВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТНМ ПРО ЕООД на латиница "TNM PRO LTD." с ЕИК/ПИК 202706419 е основана на 21 Август 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИЙСТ КОУСТ РЕКЪРДС", но на 5 Февруари 2019 година то бива сменено на сегашното "ТНМ ПРО". Седалището на компанията се намира в с. Равда, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2013-08-21
Регистрация на фирмата

2016-06-23
Промяна предмет на дейност
- Предмет на сделки на дружеството са: издаване и разпространение на аудио и видео продукти, импресарска и продуцентска дейност, консултантска дейност в областта на интелектуалната собственост, вътрешна и външна търговия, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг, както и всички други дейности, незабранени от закона.
+ ПРЕДМЕТ НА СДЕЛКИ НА ДРУЖЕСТВОТО СА: ИЗДАВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА АУДИО И ВИДЕО ПРОДУКТИ, ИМПРЕСАРСКА И ПРОДУЦЕНТСКА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, МАРКЕТИНГ, ДОБИВАНЕ, ПРЕРАБОТВАНЕ И СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2018-10-31
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202706419 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-02-05
Промяна наименование
Името се сменя от ИЙСТ КОУСТ РЕКЪРДС на ТНМ ПРО

2019-02-25
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДМЕТ НА СДЕЛКИ НА ДРУЖЕСТВОТО СА: ИЗДАВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА АУДИО И ВИДЕО ПРОДУКТИ, ИМПРЕСАРСКА И ПРОДУЦЕНТСКА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, МАРКЕТИНГ, ДОБИВАНЕ, ПРЕРАБОТВАНЕ И СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ издаване и разпространение на аудио и видео продукти, импресарска и продуцентска дейност, консултантска дейност в областта на интелектуалната собственост, вътрешна и външна търговия, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг, добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, съгласно Наредбата за условията и реда за вписване в регистъра и за изискванията към дейността на лицата, които осъществяват дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, обн. в ДВ бр.69/16.08.2004 г./ след вписване в съответния регистър и получаване на лиценз за тази дейност/, както следва: добиване на благородни метали от находища на метални полезни изкопаеми по смисъла на закона за подземните богатства, както и златоносен пясък, вторично добиване - чрез извличане ца благородни метали от технологични индустриални отпадъци, първично добиване на злато, сребро и платина - по промишлен начин, ръчно и с дребна механизация, промиване на златоносен пясък, вторично добиване, на злато, сребро и платина, изкупуване и продажба на благородни метали на местни и чуждестранни финансови пазари и на регистрирани потребители, изкупуване на първично добито разсипно злато и други благородни метали, дейностите по чл. 11, чл. 12, чл.13 и чл.15 от НАРЕДБА за условията и реда за вписване в регистъра и за изискванията към дейността на лицата, които осъществяват дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях по занятие, както и всички други дейности незабранени от закона

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма