Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА ПАУН СТАРС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202730690
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 12, 2013 10:14
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА ПАУН СТАРС
Транслитерация
ZALOJNA KASHTA PAWN STARS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, ул."Ген.Кутузов", 5, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Работа с благородни метали, скъпоценности и изделия със/и от тях, предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на други търговски сделки, когато... Работа с благородни метали, скъпоценности и изделия със/и от тях, предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, включително продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, като дейностите, за които се изисква разрешение от държавен орган ще се извършват след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петър Георгиев Георгиев (свързан с 3 фирми)
Управител: Иван Ников Никовски (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Петър Георгиев Георгиев 3,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Иван Ников Никовски 3,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
6,000 лева (6,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА ПАУН СТАРС ООД на латиница "ZALOJNA KASHTA PAWN STARS" с ЕИК/ПИК 202730690 е основана на 12 Септември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 6,000 лева.

Хронология

2013-09-12
Регистрация на фирмата

2016-03-28
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, включително продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, като дейностите, за които се изисква разрешение от държавен орган ще се извършват след получаването му.
+ Работа с благородни метали, скъпоценности и изделия със/и от тях, предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, включително продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, като дейностите, за които се изисква разрешение от държавен орган ще се извършват след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма