Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОЛЕС-85 ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
202744804
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202744804 от 2013-09-30
Дата на регистрация
September 23, 2013 13:46
Наименование
ЕВРОЛЕС-85
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Орлов дол, ул."П. Момчилов", 3 Виж на картата
Предмет на дейност
ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЗЪРНЕНИ /БЕЗ ОРИЗ/ И БОБОВИ РАСТЕНИЯ, ОТГЛЕЖДАНЕ НА ВЛАКНОДАЙНИ РАСТЕНИЯ И МАСЛОДАЙНИ СЕМЕНА, ОТГЛЕЖДАНЕ НА ВЛАКНОДАЙНИ РАСТЕНИЯ, КОМБИНИРАНО РАСТЕНИЕВЪДНО-ЖИВОТНОВЪДНО СТОПАНСТВО,... ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЗЪРНЕНИ /БЕЗ ОРИЗ/ И БОБОВИ РАСТЕНИЯ, ОТГЛЕЖДАНЕ НА ВЛАКНОДАЙНИ РАСТЕНИЯ И МАСЛОДАЙНИ СЕМЕНА, ОТГЛЕЖДАНЕ НА ВЛАКНОДАЙНИ РАСТЕНИЯ, КОМБИНИРАНО РАСТЕНИЕВЪДНО-ЖИВОТНОВЪДНО СТОПАНСТВО, СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ В РАСТЕНИЕВЪДСТВОТО, ДЪРВОДОБИВ, СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ В ГОРСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тихомир Димитров Тенев (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Тихомир Димитров Тенев (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОЛЕС-85 ЕООД с ЕИК/ПИК 202744804 е основана на 23 Септември 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Орлов дол, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - August 21, 2017 09:57
Годишен финансов отчет - May 19, 2017 14:59
Годишен финансов отчет - October 7, 2015 18:19
Годишен финансов отчет - July 30, 2014 11:14

Хронология

2013-09-23
Регистрация на фирмата

2013-09-30
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202744804

2014-10-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Харманли, ул. "Иван Вазов", 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ивайловград, ул."Витоша", 3

2017-05-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ивайловград, ул."Витоша", 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Орлов дол, ул."П. Момчилов", 3

2014-02-17
Промяна предмет на дейност
- Транспортна и спедиционна дейност, извършване на вътрешен и международен превоз на товари, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, външно и вътрешно търговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, покупка, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всички други търговски дейности, незабранени със закон.
+ Транспортна и спедиционна дейност, извършване на вътрешен и международен превоз на товари, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, външно и вътрешно търговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, покупка, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всички други търговски дейности, незабранени със закон, извършване на счетоводни услуги, мониторингови услуги и поддръжка на инсталации.

2014-11-13
Промяна предмет на дейност
- Транспортна и спедиционна дейност, извършване на вътрешен и международен превоз на товари, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, външно и вътрешно търговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, покупка, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всички други търговски дейности, незабранени със закон, извършване на счетоводни услуги, мониторингови услуги и поддръжка на инсталации.
+ Транспортна и спедиционна дейност, извършване на вътрешен и международен превоз на товари, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, външно и вътрешно търговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, покупка, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всички други търговски дейности, незабранени със закон, извършване на счетоводни услуги, мониторингови услуги и поддръжка на инсталации,производство и търговия със всякакъв вид селскоктопанска продукция от растителен и животински произход.

2015-03-24
Промяна предмет на дейност
- Транспортна и спедиционна дейност, извършване на вътрешен и международен превоз на товари, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, външно и вътрешно търговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, покупка, проектиране, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всички други търговски дейности, незабранени със закон, извършване на счетоводни услуги, мониторингови услуги и поддръжка на инсталации,производство и търговия със всякакъв вид селскоктопанска продукция от растителен и животински произход.
+ ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЗЪРНЕНИ /БЕЗ ОРИЗ/ И БОБОВИ РАСТЕНИЯ, ОТГЛЕЖДАНЕ НА ВЛАКНОДАЙНИ РАСТЕНИЯ И МАСЛОДАЙНИ СЕМЕНА, ОТГЛЕЖДАНЕ НА ВЛАКНОДАЙНИ РАСТЕНИЯ, КОМБИНИРАНО РАСТЕНИЕВЪДНО-ЖИВОТНОВЪДНО СТОПАНСТВО, СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ В РАСТЕНИЕВЪДСТВОТО, ДЪРВОДОБИВ, СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ В ГОРСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма