Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛ ВЕД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202753365
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 30, 2013 09:50
Наименование
БУЛ ВЕД
Транслитерация
"BUL VED" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, ОТЕЦ ПАИСИЙ, 3, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Счетоводни услуги и консултации на физически и юридически лица, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, търговско представителство,... Счетоводни услуги и консултации на физически и юридически лица, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, всякакви други търговски дейности, които не са забранени със закон или други нормативни документи, а при установен разрешителен режим за определена дейност, съгласно разпоредбите на закон или друг нормативен акт, съответната дейност ще се извършва след получаване на официално разрешение за извършването и от компетентните държавни и/или местни органи и администрации. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СНЕЖА ГЕОРГИЕВА ЙОРДАНОВА (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СНЕЖА ГЕОРГИЕВА ЙОРДАНОВА 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕВГЕНИЙ ДРАГОМИРОВ КАВАЛСКИ 34.00 лв - 34.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЕНЦИСЛАВ ГЕОРГИЕВ ПЕТРУШЕВ 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СНЕЖА ГЕОРГИЕВА ЙОРДАНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛ ВЕД ЕООД на латиница ""BUL VED" EOOD" с ЕИК/ПИК 202753365 е основана на 30 Септември 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ловеч, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2013-09-30
Регистрация на фирмата

2021-09-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ЦАР БОРИС ІІІ, 152, вх. Д, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, ОТЕЦ ПАИСИЙ, 3, вх. А, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И ПРОДУКТИ; ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; БАРТЕРНИ И ДРУГИ СПЕЦИФИЧНИ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ; ПОКУПКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; КОМИСИОННА И СПЕДИЦИОННА ДЕЙНОСТ; ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН ДОКУМЕНТ.
+ Счетоводни услуги и консултации на физически и юридически лица, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, всякакви други търговски дейности, които не са забранени със закон или други нормативни документи, а при установен разрешителен режим за определена дейност, съгласно разпоредбите на закон или друг нормативен акт, съответната дейност ще се извършва след получаване на официално разрешение за извършването и от компетентните държавни и/или местни органи и администрации.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма