Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТЕЙНБЕРГ ЕНД СТЕЙНБЕРГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202765467
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 8, 2013 11:53
Наименование
СТЕЙНБЕРГ ЕНД СТЕЙНБЕРГ
Транслитерация
STEINBERG & STEINBERG LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Несебър, ул. Отец Паисий, 27а Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
62.02 - Консултантска дейност по информационни технологии
Предмет на дейност
Дейности в областта на информационните технологии, вкл. но не само: компютърно програмиране, консултантска дейност по информационни технологии, управление и обслужване на компютърни средства и с... Дейности в областта на информационните технологии, вкл. но не само: компютърно програмиране, консултантска дейност по информационни технологии, управление и обслужване на компютърни средства и системи, обработка на данни, хостинг и подобни дейности; уеб – портали, други информационни услуги, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; външнотърговски сделки; търговия с цигари и спиртни напитки, производство на стоки с цел продажба; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; транспортни сделки в страната и в чужбина; сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица и дружества; извършване на сделки с интелектуална собственост, включително с технологично оборудване и ноу-хау; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строителство и строително-монтажни работи в страната и чужбина; туристически и туроператорски сделки, включително туристически атракции и състезания; хотелиерство и ресторантьорство ; управление и експлоатация на дискотеки и магазини ; търговия с хранителни и промишлени стоки; риболов и продажба на риба и рибни продукти; консултантски, маркетингови и инженерингови сделки и услуги, и всякакви други сделки и услуги незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РИЧАРД КАРЛ СТЕЙНБЕРГ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АННА ВОЛОДИМИРОВНА СТЕЙНБЕРГ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: РИЧАРД КАРЛ СТЕЙНБЕРГ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТЕЙНБЕРГ ЕНД СТЕЙНБЕРГ ООД на латиница "STEINBERG & STEINBERG LTD." с ЕИК/ПИК 202765467 е основана на 8 Октомври 2013 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Несебър, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2013-10-08
Регистрация на фирмата

2016-03-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Елхово, ул. Търговска, 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Аксаков, 6

2020-09-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Аксаков, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Несебър, ул. Отец Паисий, 27а
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; дейност на търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми и лица; хотелиерски, ресторантьорски, туристически и други услуги; и всяка друга дейност, разрешена от Закона, като при необходимост, за упражняване на съответната дейност дружеството ще придобива необходимите лицензии и разрешения.
+ Дейности в областта на информационните технологии, вкл. но не само: компютърно програмиране, консултантска дейност по информационни технологии, управление и обслужване на компютърни средства и системи, обработка на данни, хостинг и подобни дейности; уеб – портали, други информационни услуги, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; външнотърговски сделки; търговия с цигари и спиртни напитки, производство на стоки с цел продажба; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; транспортни сделки в страната и в чужбина; сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица и дружества; извършване на сделки с интелектуална собственост, включително с технологично оборудване и ноу-хау; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строителство и строително-монтажни работи в страната и чужбина; туристически и туроператорски сделки, включително туристически атракции и състезания; хотелиерство и ресторантьорство ; управление и експлоатация на дискотеки и магазини ; търговия с хранителни и промишлени стоки; риболов и продажба на риба и рибни продукти; консултантски, маркетингови и инженерингови сделки и услуги, и всякакви други сделки и услуги незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма